Button: "Mclaren'in Böyle Performans Göstermesi Beklenmiyordu"

yazar:

kategori:

Red Bull’un güçlü bir şekilde başlamasının beklendiği Avustralya’da Mclaren sıralamalarda ilk 2 sırayı alarak herkesi şaşırtmış ve ardından yarışta 1-3 sonucunu almıştı.

Button “Yarışın ardından insanlar bana bu performansı bekleyip beklemediğimi sordu. Ben de onlara beklenmediğini söyledim.”

“Tabiki kış döneminde testlerden ardından düşünceye sahiptik ancak diğerlerinin performansı ve yakıt yükü hakkında asla emin olamazsınız.”

“Bu yüzden yarıştan bu kadar olumlu sonuçla, pole pozisyonui hızlı tur ve galibiyet, tüm organizasyon için olumlu bir sonuç oldu.” 

“Bu inanılmaz derecede motive edici. Harika bir aracımız olduğunu biliyoruz ancak yine de yerimizde saymayacağız. Aracı geliştirme konusunda çok iyi planlarımız var ve Woking’deki herkesin piste yeni parçalar getirmek için çok sıkı çalıştığını biliyorum. Tüm mekaniker ve mühendislerimiz bu hafta sonu maksimumu çıkarmamız için aralıksız çalışıyorlar.”

“Bizim bıkmak bilmeyen bir organizasyon olduğumuzu herkes biliyor. Aracı kimseden daha iyi olmasa bile en iyiler kadar geliştirebiliriz. Bu sene fark kazanan bir paketle başlamış olmamız. Bundan sonra mücadele bunu sürdürme üzerine olacak ve bunu yapmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Malezya GP için Button “Son yarış, Formula 1’de bir çok üst düzey takım olduğunu gösterdi ve onların Malezya’da galibiyet mücadelesi vermelerini bekleyebiliriz. Her iki Red Bull sürücüsü yarışta çok hızlıydı ve Mercedes ile Lotus’tan da daha fazla rekabet bekliyoruz.”

“Tabi ki rahatlamıyoruz. Malezya’daki güçlü mücadeleye hazırız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Sacmalıyorsun sadece bunu dıyorum sana cvp verme geregı duymuyacagım bıle,anlamıyorsun cunku…Yınede kısaca sunu belırteyım,daha sade ve yalın bak,vettel herkes bırbırıne yakınken gecebılcek mı bakalım :):)

  2. Demişsinya 1 sn hızlı araçla bırakın şampiyon olsun diye olucak tabi aracı yavaşmı sürücek sen çekemiyorsun diye onu diyorum.Yok arkada görücekmiş önde görücekmiş geç bunları 2010 daki hezimet sizi düşman yaptı Vettele hepsi bu üzülmeyin daha çok şampiyonluklar elde edicek sizde bakıcaksınız böyle.

  3. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Senın yasın kac kardes,yukarıda yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsun…

  4. Yani diyorsunki öyle araçla bilhassa yavaş gitsin pole almak varken geriden başlasın öyle görelim diyorsun.İşte sizin F1 zihniyetiniz bu.Kabul etemesini öğrenemediğiniz için bu durumdasınız.

  5. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Umarım iyi performans sergiler ve grilerin lideri olur yine.

  6. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Bence boşuna çabalama ben çok anlatmaya çalıştım ama olmadı:)) alonsoyla teamete olsa çatır çatır yermiş alonsoyu vettel

  7. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Bikere sana sunu belırteyım rambo..Gercekten f1 seven bır ızleyıcı hıc bır zaman ıyı pılotlardan sampıyon pılotlardan nefret etmez,antipati duymaz dıye dusunuyorum ben,aksine saygı gosterır,ama dedıgım gıbı gercek f1 seven seyırcıden bahsedıyorum burda sana..Senın durumun ıse cok farklı dıkkat edıyorum bırı bısey soylese gereksız savunmaya gecıyorsun sabahda yazdım okumadın galıba.

    Ya şu vetteli abartmayın lutfen 1 sn hızlı aracla bırakında sampıyon olsun,adamı efsane ılan edıcek kadar abartılı yorumlar yapılıyor,önce bir aracı lımıtlerının ustunde sursun,gerılerden gelıp farkları bır bır kapasın da gorelım,tmm ıyı bır pılot olabılır ama bence bıraz daha bekleyıp gormelı performasını dıye dusunuyorum ben..oturun sennayı ızleyın efsane nasıl olurmus gorun sırf fılmınden bahsetmıyorum,yarıslarınada bakın,nasıl hızlı olunurmus,limitlerin üstüne cıkmak neymıs gorun..Bu f1 in gelmıs gecmıs en buyuk efsanelerı AYRTON VE SUMI DIR..ALONSOYA da ayrı bir parantez acayım mukemmel bir pilot limıtlerın otesınde sürebılıyor,sampıyon oldugu donemlereden de ıyı 2010 dan beri,ama malesef ferrarı cok kotu arac verıyor..Ferrarı rekabetcı bir arac verırse herkesı alt edebılcek yetenege suphesız sahıp ve f1 in efsanelerı arasına kendını sokucakdır,yeterkı aracı rekabetcı olsun cok hızlı demıyorum bakın rekabetcı olsun dıyorum,cunku lımıtlerın ustune hep cıkabılıyor alonso…Lutfen dedıklerımı ıyı yorumlayın vettel ıyı bır pılot ama bence gostermesı gerekn cok sey var,herkes bırbırıne yakınken kendını gostermelı dıyorum ve cokda dogru soyluyorum…

  8. ömer koç sen ve senin gibi anti vettelciler o parmağı o kadar çok göreceksiniz inan bana o artık senin için normal bir şey olacak

  9. malezyanın geniş ve uzun düzlükleri mercedes motoruna yarayacaktır mclarendan pole beklyorum

  10. keşke hep geride kalsalarda tarihin tozlu sayfalarında yerini alsalar.bıktık yahu her seans sonu parmak izlemekten.

  11. Mclaren'den bu performans bekleniyordu, beklenmeyen şey RedBull'un geride kalması idi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir