Massa: "Yeni Şasi Faydalı Olacak"

yazar:

kategori:

Ferrari sürücüsü, sezonun ilk yarışı Avustralya’daki oldukça düşük performansı nedeniyle spekülasyonların bir kez daha hedefi oldu. 

Massa “Düşündüğüm tek şey aracım. Testlerde sahip olduğum aracı istiyorum, Avustralya’daki aracı değil. Şasiyi değiştirmek yapılacak doğru şey.”

“Medyadaki eleştirileri gerçekten düşünmüyorum. Bir işim var. Tek yapmaya çalıştığım aracı sürmek ve % 100’ü çıkarmak. Ve elimden gelenin en iyisini yaptığıma eminim.” dedi.

Massa, testlerdeki araçla Avustralya’da kullandığı araç arasındaki farkın devasa olduğunu söyledi.

Massa “Testlerde aracı her sürdüğümde Avustralya’daki gibi bir sorun asla yaşamadım. Sürdüğüm her gün ve Fernando’dan sonra sürdüğüm her gün farklı ya da tuhaf bir şey olmamıştı.”

“Ancak Avustralya’ya geldiğimde her şeyin farklı olduğunu gördüm. Bu sene asıl konu bu oldu. Durumu geliştirmek ve neler olduğunu bulmak. İyi olduğumuza eminim.” dedi.

Massa ayrıca takımın kendisi için yaptığı çalışmaları da övdü.

Massa “Sadece şasiyi değil, her şeyi değiştirdik. Ne olduğunu anlamadık bu yüzden her şeyi değiştirdik.”

“Takım çok profesyonel. Çalışmayan şeyleri alıp performansı geliştirmek benim ve onlar için iyi. Bu çözümün en iyi araç için en iyi seçenek olduğuna eminim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Ferrariye helal olsun.İşi gücü bırakıp massanın şasesiyle uğraşıyor.Takımın massa için harcadığı emeğin ve zamanın boşa gidip gitmeyeceğini birkaç gün sonra görecez.Bana biraz ölüyü diriltme çabası gibi geliyorya neyse.Temennim işe yaraması yönündedir.İşe yaramaz ve halen alonsonun gerisinde kalırsa artık kimse kusura bakmasın.Alonsonun durumuda pek parlak değil.beşincilik sevinilecek bir yer değil.Alonsonunda şasesini değiştirsinler öyle değilmi alonso ağaç kovuğundanmı çıktı.

  2. "Sadece şasiyi değil, her şeyi değiştirdik. Ne olduğunu anlamadık bu yüzden her şeyi değiştirdik."

    "Takım çok profesyonel.

    Adamlar aracı komple anlayamadıklarını söylüyorlar. Elbette tamamını değiştirecekler 🙂 Arızanın yerini bilseler düzeltirler zaten 🙂

  3. Ömer_Massa avatarı

    Her ne kadarAlonso'yu Massa'dan daha çok sevsemde , O Almanya Gp'sini takım emriyle Massanın elinden alıp Alonsoya vermeseler durum çok daha değişik olabilirdi..Günden güne eriyor Massa bu sene son şansı.Seneye Perez yerine gelirse O'da Saubere geçecektir büyük ihtimalle..

    Ama Massa'ya belkide tek podyum yeter performansını yükseltmesi için..Ama o podyum'u gerçekten istiyorsa elinden ne geliyorsa yapmalı..Belkide yapıyordur ama herşey ters gidiyor..
    çok güzel özetlemişsin arkadaşım.sadece bir podyum ya o eski kendine olan özgüveni geri gelecektir.inşallah çok iyi sonuç alır bu hafta.hadi massa kır artık şu şeytanın bacağını…

  4. Alonsonun kullanıp işe yaramaz dediği şasiyi garibime vermişler.Yazık!

  5. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Yeni RADİKAL şasi 😀

  6. Yakup ERCAN avatarı

    Güzel olur massa

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Her ne kadarAlonso'yu Massa'dan daha çok sevsemde , O Almanya Gp'sini takım emriyle Massanın elinden alıp Alonsoya vermeseler durum çok daha değişik olabilirdi..Günden güne eriyor Massa bu sene son şansı.Seneye Perez yerine gelirse O'da Saubere geçecektir büyük ihtimalle..

    Ama Massa'ya belkide tek podyum yeter performansını yükseltmesi için..Ama o podyum'u gerçekten istiyorsa elinden ne geliyorsa yapmalı..Belkide yapıyordur ama herşey ters gidiyor..

  8. http://www.trf1.net/fotogaleri/galeri.php?id=25035&sira=14
    Massanın yeni şasisi dayanıklı olsun diye sıkı çalışmışlar bu sefer..:D

  9. halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu Massa senin iş ona benziyor artık…:)

  10. Massa'nın yeni şasisi. 🙂

  11. Kesinlikle katılıyorum. Profesyonel iş tam olarak nokta atışı yapmak demektir. Bu Türk işi olmuş Madem sorunu anlamadık komple her şeyi değiştirelim. Ferrari'ye yakaıştıramadım.

  12. Herşey değil aslında, pilot hariç…

  13. Açıklamanın şurasına çok güldüm …Sadece şasiyi değil, her şeyi değiştirdik. Ne olduğunu anlamadık bu yüzden her şeyi değiştirdik."…." Takım çok profesyonel.. 🙂

  14. O yeni şasiyi verenlere "yeni şasi verdik yine yapamadı" deme hakkı doğuyor gibi sene sonu için…

  15. Black Stallion avatarı
    Black Stallion
    "Sadece şasiyi değil, her şeyi değiştirdik. Ne olduğunu anlamadık bu yüzden her şeyi değiştirdik."

    Cok ilginc bir yaklasim.

  16. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şu adamı hiç sevmem ama nedense artık bende ister oldum adam gibi yarışlar çıkarmasını. Aksi takidirde Alonso nun tek başına topladığı puanlarlan takım hiç bir yere gitmez. Diğer takımların iki pilotuda birbirlerine oranla iyi puanlar toplayıp farkı açarken, biz sürekli fark yiyien taraf oluyoruz.

    Geçen gün baktım, hem geçen sene hem evveli sene massanın aldığı puanları çıkarttığımızda dahi sadece alonso'nun puanları ile takım şampiyonayı aynı yerde bitiriyormuş. Massa ortada dolanmış durmuş yani.

  17. ben massa ve ferrariye güveniyorum.

  18. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    massa kır artık şeytanın bacağını yapabilirsin sen iyi bir pilotsun bu kadar sene ferrari seni göndermediyse vardır onlarında bir bildikleri ama sanırım bu sezonu iyi geçirmezsen onlarında fikirleri değişecek gibi .

  19.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012
    Yeni Şasi Faydalı Olacak

    Felipe'yi de en az Fernando kadar severim. Umarım bu kez haklı çıkar. Adam haklıymış deriz. Umarım şimdiye kadar Sabri benzetmelerim dahil tüm yorumlarımı bana yedirir. Ama bunun gerçekleşeceğine dair elimizde kanıt yok.

  20. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    massa her zaman birşeylerin faydalı olacağını umuyor fakat hep tersi oluyor. massa lütfen artık umma yada şöyle diyelim artık takım olarak birşeylerin iyi olmasını ummayı bıraksınlar icraat yapsınlar ummaktan bıktım artık!
    siz herşeyi her yarış değiştirin durun sezonun son ancak yarışında bulursunuz doğru yolu

  21. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    göster kendini massa hadi aslanım.. ağzımın payını vermeni çok istiyorum.

  22. rocco junior avatarı

    Her yarış öncesi aynı sözler ve ardından yarışım kötü gelişti,lastiklerim pert oldu,araç kayıyordu vs vs…

  23. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Haklısın kardeş .perez ve trulli sırada bekliyor.Bu şase de olmazsa massanın bahanesi kalmayacak.

  24. donnie darko avatarı

    Kurşunların bitmek üzere Massa. O yüzden ne çıkarabiliyorsan çıkarmaya bak önümüzdeki 2-3 yarış. Yoksa durumun hiç iç açıcı gözükmüyor. Umarım istediğin gibi olur herşey de bir an önce ayaklanırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir