Vettel: "RB8'in Daha Fazla Pist Üstü Zamana İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Geçen senenin domine takımı olan Red Bull, şu an için Mclaren’in arkasında görünüyor.

Vettel “Araçta neler olduğunu anlamak için pist üstü zamana ihtiyacımız var. Araçta bir sorun yok, neler olduğunu anlamıyor da değiliz ya da ön bölüm zayıf, arka bölüm de felaket değil.”

“Sadece ince ayarlamalar gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda aracı sıralamalar ya da yarış öncesinde ihtiyaçlarına göre ayarlamanın büyük farklar oluşturabileceğini gördük.”

“Aracınızın içerisinde kendisini rahat hissederseniz sınırları daha fazla zorlayabilirsiniz ve araçtan çok fazla performans çıkarabilirsiniz.” dedi.

Alman sürücü, Avustralya’da yarış içerisindeki yükselişinin ardından kendisine daha fazla güvendiğini söyledi.

Vettel “Son yarıştan oldukça fazla olumluluk çıkarabiliriz. Yarışı kazanacan kadar güçlü değildik ancak kendimizden ve araçtam % 100’ü çıkardık bu yüzden iyi bir başlangıç oldu.”

“Performans açısından tabi ki daha güçlü olmayı isterdik, özellikle sıralamalarda, ancak uzun bir sene olacak ve panik yapmaya gerek yok.”

“Mclaren’in önde olmaması için motive olduk ancak şu an için çok iyi bir hafta sonu geçirdiklerini ve kış döneminde iyi hazırlandıklarını kabul etmeliyiz. Bakalım bu hafta sonu ne olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bu Yarışı Asla Unutmayacağım. Aslında Suçu Olmasada Glock Benim Aklımda Hep Bu Şekilde Kalacak.

    Massa İçin Herşey O Günden Beri Ters Gidiyor

  2. avanti avanti sebastian vettel

  3. tamamen yanlış düşünüyorsun;
    1-orda glock herkese geçildi.
    2-sadece glock ta değil takım arkadaşının tur dereceleride yerlerde sürünüyordu.
    3-glock pite girmiş olsa zaten Lewis in arkasında olacaktı.
    4-glock pite girmeyerek aslında massanın işine yarayan şeyi yapmıştır ama taktik tutmamıştır.
    5-glock a küfür etmek yerine ona dua etmeniz lazım. birkaç dakikalığınada olsa massa şampiyonluğa yaklaşmıştı.
    6-olaya, nasıl bu kadar yanlış açıdan bakılıyor hayretler içerisindeyim.

  4. 2010 da son tur heyecanı yaşamadınmı sen ?

  5. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    ve glocka hala küfür ediyorum son virajda geçildiği için.

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Massa'ya üzülmemek elde değil bu videodan sonra..

  7. yeter bee sıktın artık f1 i.2009 u yaşamak istemiyorum ama 2011 ide.2008 gibi sezon istiyorum son tur son viraja kadar.

    ne dediğimi video anlatıyor.

    http://www.dailymotion.com/video/x7a6l6_brezilya-gp-2008-cnn-ozeti-trf1-net_sport

  8. Ne güzel söylemişsin 2 saniyemizi aldılar elimizden ama bu halde bile Mercedes,Ferrari ve diğer takımların önündeyiz var gerisini sen düşün…

  9. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    mclaren red bull dan hızlı inkar edilemez ama mclaren pilotları biraz daha iyi dediğine katılıyorum ama vettel'de kendini baya geliştirmiş eskisi gibi hızlı araçla değil eşit araçla kazancak potansiyel var vettelde bu benim görüşüm ama tabiki hamilton ve button kadar iyi değil

  10. Aero harikasıymış yok arkası iyi paketlenmiş falan filan her şey yalan dolan
    Bu sene takke düştü kel göründü.Sarı çaydanlığın haritasıyla oynadılar iki üflettiler ara gazını kafadan 2 sn kazandılar.
    Şimdi dönün durun pistlerde drs kers mers Vettel kulandıydı da melbörnde anca Mercedesin hızına ulaştı.

  11. Takımıma sonuna kadar güveniyorum Elbet daha iyi bir yerde beşlemek isterdik ama olmadı Mclaren dersine iyi çalışmış bizden Yada bizim kaybettiklerimiz etkili olmuştur kim bilir. Bu sezon,sezon içerisinde test yapılacak bu da bir çok ekip için işe yarayacağını düşünüyorum. Bu Hafta sonu umarım yağmur etkilemez ve güç dengesini Aero pistinde görmüş oluruz Ortada 2009-2011-2004 yıllarına benzer bir durum yok en önemliside bu zaten. Potansiyelimize güveniyorum.

  12. Mercedes GP avatarı

    Mclaren bu sene çok güzel bir araca sahip hem görüntüsüyle hemde performansıyla arkasında ise bence Red Bull-Mercedes-Lotus var.yani Red Bull eğer Mclaren'den hızlı olsaydı bu kadar ağlamazlardı gamlı baykuş gibiler ve hep pürüz çıkarıyorlar Mercedes'e karşı bence sıralamada onlara geçilince yusuf yusuf moduna girdiler

  13. bence rb8 gayet hızlı. hatta bence mclaren'den hızlı bir araç. ama redbull'un pilotları aracın potansiyelini kullanamıyor.

  14. Gelsin bakalım dört gözle bekliyoruz onlardan hızlı olmamızdan çok aracın denk olmasına bile razıydık ama göründüğü üzere ufak bi farkla öndeyiz özellikle sıralamalarda çok yol katettik gibi görünüyor.Bu yarış yağmurun olmaması çogu kişiye daha net fikirler verecektir dua edelim yağmur olmasın daha sonraları ne olursa olsun ama kim nerde net olarak görebileceğimiz bir yarış olması herkesin ortak isteğidir sanırım.Vettel'in parmağına karşılık Button'umuzun ''W'' si:))) Forza MCLARENNNNN

  15. uzun bir sene olacak ve panik yapmaya gerek yok.

    Relax olun geliyorum diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir