Schumacher'den Massa'ya Destek Geldi

yazar:

kategori:

Schumacher: “Bütün kış testlerine bakarsanız, iki pilotun (Fernando Alonso ve Felipe Massa) birbirine çok yakın olduğunu görebilirsiniz.”

“Barselona testlerinde elde edilen optimum tur derecelerine bakın; yine çok yakın. Yani Melbourne’de gördüğümüz o büyük farkın ancak onun (Massa) için bir şeylerin yolunda gitmemesinden kaynaklanmış olacağını söyleyebilirim.”

“Çok uzun süredir buralarda (F1’de). 2008’de şampiyonluk mücadelesi veriyordu; her zaman önde oldu. Bu yüzden, gelecekte de aynısını yapmaması için bir neden göremiyorum. Bunu yapacağına inanıyorum; takım da ona gereken desteği vermek için elinden gelenin en iyisini yapcaktır.”


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar ne enteresan değil mi bende 2006 yılında massa geldiğinde hiç unutmuyorum felipe massa melbourne de schuminin önünde tamamlamıştı o zaman bende 6 7 yıllık koyu fanatiğiydim schumi'nin sonra bu Felipe yi çok ama çok sevdim şumi den sonra ki destekleyeceğim adamı bulmuştum şumi bırakınca tabi ki bir burukluk oldu çünkü dünya ya olduğu gibi bana da f1 i sevdiren oydu ben şumiyle büyüdüm.ve 2006 yılının sonundan beri koyu felipe fanıyım Arkadaşlar inanın insan hani abisi olsa bu kadar çok sever ancak o derece çok seviyorum ya 2008 yılında şapiyonluk kaçınca hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.Şumi sen gerçek bir dostsun Felipe için.inşallah bu sözlerinin bir etkisi olur onun için…

  2. Halil Avunduk avatarı
    Halil Avunduk

    Ben Massa'nın hiç bir zaman iyi bir pilot olduğunu düşünmüyorum.Ne o kazadan önce ne de kazadan sonra.2008'de şampiyonluk mücadelesi verdi doğrudur.Ama o sene Rai ve Hamilton adeta birbirlerini yedi.Bu da Massa'ya yaradı..

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Massa'ya Kızsamda Severim.

    2008'deki Massa'yı İstiyoruz. O Hala Oralarda Bir Yerlerde Eminim 🙂 Artık Dışarı Çıkma Zamanı Geldi 🙂

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Aynen öyle tamamen katılıyorum sana..Schumacher 2006 yılında F1'den ayrılınca izlemeyi bırakıcaktım , ancak bırakamadım..Schumacher gitti hangi pilotu tutsam diye düşündüm biraz ve tabikide ilk tercihim Massa oldu..Onun yeri bende ayrı , Schumacher-Massa-Heidfeld sırf bu 3'lü beni f1'e bağlıyor..Heidfeld gitti , Schumacher ve Massa kaldı geriye..Massa 2010'da gayet iyi giderken nerden çıktıysa o kaza herşeyi bitirdi onun için..Şunu söylemek istiyorum , Tüm samimiyetimle Massa'nın yarış kazanmasını , Schumacherin kazanmasından daha çok istiyorum ama neden bilemiyorum..Umarım Eski Massa'yı görürüz…

  5. massa ile şuminin arasında özel bir bağ var artık toparlanma zamanı geldi

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Zor zamanda bu destek işe yarar umarım.

  7. bir tarafta ezeli ve ebedi taraftarı olduğum efsane schumi, diğer tarafta 2006'nın sonundan beri schumi'nin yadigarı gibi görüp fanatiği olduğum felipe. en zor zamanlarında yine en büyük destek schumacher'den geldi. teşekkürler schumacher, hakikaten büyüksün.

    seneler içinde gördük ki felipe, aslansın kaplansın yaparsın gibi coskularla kendini ilerletebilen bir insan. maalesef çok duygusal. ihtiyacı olan şey, her şeyden önce içten bir destek. araç, ekipman, vs. gibi somut bir destekten bahsetmiyorum, kafa olarak kendisini bir parça ferahlatacak cesaret verici bir destek. gerçekten çok zor günler geçiriyor felipe, açıkçası bir taraftar olarak kendimi onun yerine koymaya çalıştıkça bile ruhum daralıyor. içinde bulunduğu durum hiç de kolay değil. Allah yardımcısı olsun, inşallah kim olduğunu hatırlayacağı bir durum vesile olur ve tekrar ayakları üzerine kalkabilir..

  8. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    bence kazadan sonra massa ya eski haline dönemedi yada ferrari aracı tasarlarken tamamen alonsonun sürüş stilini göz önünde bulundurdu.. başka ihtimal yok.. bu kadar farkı normal değil..

  9. Massa zor günler geçiriyor doğrudur.Yetenekli bir pilot ama Alonso bambaşka bir pilot.İkisini kıyaslamam bile

  10. enzo ferrari avatarı

    ben massanın çalışkan bir pilot olmadığına inanmıyorum (2010 yılına kadar) üstüne üstün olumsuzlardan sonra başarılı sonuçlar alabilen bir pilottu(2008 yılında ilk 3 yarışta 0 çekmişti,sonraki 3 yarışı kazanmıştı) bence sorun konsantrasyon eksikliği.Kafasını tümüyle kendini yarışlara vermiyor.

  11. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Dost kara günde belli olur..

  12. massa kötü bir pilot değil sadece ferrariye yakışmıyor

  13. Schumacher- avatarı

    Massa eksik yönlerini kapatmıyor bence çalışkan bir pilot değil iyi pilot ama bence bu çalışmadığını gösterir geçen senede ondan önceki senede Alonso'dan çok fark yedi tamam kaza geçirdi vs… Artık geçti onlar bakalım şu yeni şasi işe yarayacak mı ? Alonso'ya tur derecesi anlamında sürekli baskı yaparsa Ferrari için daha iyi olur Alonso daha da hırslanır daha iyi puanlar alabilir.

    Geçen sene bir demeci vardı her yarışa fanfinifon yapıp hazırlanıyorum gibisinden la oğlum enerjimi kalır adamda ? 😀

  14. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    varmı senin gibi büyük ve özel bir pilot.. seni niye bu kadar sevdiğimizi her defasında gösteriyorsun.. adamsın adam…

  15. Massa kendine yeni iş bulmuş gibi. Tabi bu işin şakası. Elbette iyi bir pilot ancak biraz daha çalışması lazım sanki. Bir de nerede bir sorun var adamı buluyor.

  16. İşte sen bu yüzden büyüksün Schumi.

  17. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    öğretmenler her zaman öğrencilerine destek olmalıdırlar zaten ,taa ki o öğrenci mezun olana kadar ;))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir