Renault İçin Engelleyici Son Gün

yazar:

kategori:

Renault takımı bu hafta Paul Richard’da yapılan testlerin son gününden memnun ayrılmadı. Yağmurlu havanın etkili olduğu son günde Renault programını tekrar düzenlemek zorunda kaldı.

Nelson Piquet "Gerçekten kötü bir gündü ve yağmurlu koşullarda çok fazla yol kat etmenin anlamı yoktu. Şanslıyız ki perşembe günü oldukça fazla yol kat edebildik ve bir çok iş yaptık çünkü cuma günü yağmur olabileceğini tahmin ediyorduk. Bu yüzden iyi bir hafta oldu genel olarak ve Monaco^ya iyi hazırlandık." dedi.

Christian Silk "Kötü hava koşulları nedeniyle cuma günü öğrenecek pek bir şey yoktu ancak Nelson sabah kuru pistte biraz tur atmayı başardı ve uzun pistte aracından memnundu ve araçta her şey iyi çalışıyordu. Günün çoğu sürüş için güvenli değildi ancak çıkacak kadar güvenli olduğunda temel setup çalışmaları için piste çıktık ve Nelson’a daha fazla yağmur deneyimi kazandırdık." dedi.


Yorumlar

  1. nelson haklı son gün yağmurlu olması sürüşleri etkiledi allahtan diğer iki gün takımlar oldukça yol kat etti ve monaco'ya hazırlandı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir