Senna Sonunda Biraz Rahatladı

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü Malezya’da ilk turda kaza yaşamasının ardından çok iyi bir yarış çıkardı ve 6. olarak kariyerinin en iyi sonucunu elde etti.

Senna “İyi bir sonuç omuzlarımızdaki yükü biraz azalttı. Çalışanlarımız için iyi bir sonuç almak istedim ve herkes mutlu çünkü geçen seneye göre bu sene yapılanlar sonucunu veriyor.”

“Bu onları aracı geliştirme konusunda daha da motive edecek ve ben de kendimi geliştirebilirim.” dedi.

Kendisini eleştirenler için Senna “Her zaman eleştiriler olacaktır ve bizi eleştirenleri biliyorum. Asla kimseyi tam anlamıyla memnun edemezsiniz. Güçlü bir sonuç eleştirmenleri biraz hafifletir.”

“Ve umarım güçlü sonuçlar almaya devam eder ve burada olmayı hak ettiğimi gösteririm.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Şumi, Grosjean, Button, Vettel ve Kobayashi gümlemese biraz zor 6. olurdu ama şans onun yanındaydı. İyi iş de başardı sayılır.

    6. olması iki yarışta iki kaza yaptığını da unutturmuyor tabi.

  2. Bruno bu sene cok iyi yarislar cikariyomus seneye de santander massa yerine onu koltuga oturtuyomus

  3. formula 1 kariyerinin en iyi yarışını çıkardı

  4. perezin podyuma çıkacağını nasıl tahmin etmediysek bunuda edemezdik.

  5. Aslında bütün pilot ve takımları takdiri hakettikleri ölçüde(sportif ve ya kişisel) seviyorum ve elbette bazı başka önceliklerim vardır ama Williams'ı ve pilotlarını açık şekilde destekliyorum; kimi yarıştırırlarsa yarıştırsınlar, isterlerse Chandhok'u, Irvine'ı şunu, bunu, 50 yaşında ve ya hiç tanımadığımız 16 yaşında sivilceleri sponsorlu birini yarıştırsınlar onlar için hep en iyisini dileyeceğim.. Sonra her pilot Manuel Fangio ve ya Ayrton Senna olacak değil, ki son yarışta Bruno Senna, önceki yarışta da Maldonado beklentilerin epey üzerinde sürdüler; her araç da MP4/4, F2002 ve ya RB7 gibi olacak değil ve neticede şu an Williams şampiyonluğa oynamıyor, FW34'ün bu performansı vermesi beklenmemesine rağmen orta grubun iyi araçlarından biri olduğu için takım birşey kaybetmiş sayılmaz bu pilotlarla..

  6. Yok daha neler!

  7. merak ettiğim ilk turda maldonado ona çarpıp spin attırmıştı.ve bunu hemen hemen kimse görmedi.o anda sprey olduğundan ben kim diye baktım ağır çekimde senna ymış.acaba o temas olmasaydı galibiyet gelirmiydi diye düşünmeden edemiyorum.

  8. elvan dalton avatarı

    Umarım sezon içi geliştirme yarışında takım gerilerde kalmaz yoksa sezonun ikinci yarısında orta grup için puan almak imkansız olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir