Fry, Ferrari'nin Durumu Konusunda Hayale Kapılmıyor

yazar:

kategori:

Ferrari, Malezya’daki karışık koşullarda galibiyet kazanan Fernando Alonso ile sevindi ancak aracın performansı konusunda hayal kurmuyor.

Fry “Takım üzerinde aracın performansı konusunda baskı var. Malezya’da durumu değerlendirmek için elimizden geleni yapmak zorundaydık. O koşullarda aracımızın performansı makuldü. Ancak tamamiyle kuru yarış olsaydı tamamiyle farklı bir hikaye olurdu.” dedi.

Ferrari’nin rakipleri ise hava koşullarının ve lastiklerin Ferrari’ye yardımcı olduğunu düşünüyor.

Martin Whitmarsh “Bu seneki lastikler geçen senekilere göre biraz daha iyiler ancak kolay değiller ve öğrenmeye devam ediyoruz. Yeni lastiklerle henüz 2. yarış geride kaldı ve henüz pek deneyim yok.”

“Tamamiyle kuru yarış olsaydı güçlü olurduk ancak kaygan koşullarda diğerleri daha iyi oldular ve kendilerine güvendiler.”

“Ancak Ferrari galibiyeti şampiyona, spor ve taraftarlar için iyi. Bizim için harika değildi ancak daha da kötü olabilirdi.”

“Ferrari’yi göz ardı etmiyoruz. Ancak onların kazanmaları yeni bir sayfa açtı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. konudaki adam kim burada kimden bahsedilmiş bu ne biçim haber 2 si bir arada mı..

  2. Bu düşük adı gibi pat ya ne biçim açıklama bu utanmasa bize rağmen kazandı diyecek. Bir an önce bunları kovmalılar sanki diğer takımlara çalışıyor bunlar. Bizim onno ustayı getirsen bunlardan iyi araç geliştirir…

  3. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Benim Bildiğim Ferrari bu işin içinden çıkar rahat olun

  4. %70 şans ve %30 başarı ile hakederek kazandılar bana göre.

    Vettel, Şumi, Grosjean, Senna ve Maldonado dışında herkesin şansı aynı şekilde vardı. Burası %70'lik kısım.

    Ferrari, Mclaren gibi pit alanında zaman kaybetmedi, en iyi zamanda en hızlısını yaptılar ve Alonso, Button gibi saçma bir kaza yapmadı. Burası da %30'luk kısım. Farkı da burası yarattı zaten.

  5.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    İlginç bir çalışma 😀

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ferrainin başka bir açıklama yapmasını beklemek aptallık zaten. Diğer tüm takımlar şöyle böyle parça getirecez, daha güçlü olacaz, yerimiz bu değil gibi açıklamalar yaparken, bizimkilerde kazaylan bir yarış kazandık bizden bir cacık olmaz, kesinlikle yerimiz bu değil diyor..

    Allah akıl fikir versin ne diyim. Martin bunlardan daha çok düşünüyor ferrari taraftarını. Yazık..

  7. Malum skandaldan sonra mclarenin başına Martin Whitmarsh geçmeseydi,mclarenin işi hiçte kolay olmayacaktı,bu kadar kısa sürede kötü bir imajı insanlara ancak Martin Whitmarsh gibi bir beyefendi unutturabilirdi helal olsun beyefendiliğine.

  8. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Ferrari Barcelona testlerin de yağmur yağdığın da Massa ile uzun sürüş gerçekleştirmişti. Bana göre bunun meyvesini aldılar biraz olsun lastikler açısından.

  9. şu pit duvarında 2 tane adam var haug ve whitmarsh

  10. ya arkadaş bu ferrari yi anlayamıyorum,geçen sezon sürenen lotus bile rekabetçi bir araç hazırlayabiliyorken bizim kırmızılar neden böyle, allah aşkına biri bana bunu anlatabilirmi..tamam araç tamamen yeni aracı anlamaya çalışıyorsunuz ona da okey…bu araç yarış kazanacak seviveye ne zaman gelecek yada yarış kazanabilecek mi sizce?

  11. "Ancak Ferrari galibiyeti şampiyona, spor ve taraftarlar için iyi. Bizim için harika değildi ancak daha da kötü olabilirdi."

    Çok büyük bir adam bu Whitmarsh. Bu adam şampiyonluğu hakediyor.

  12. Fry'ın açıklamalar kısa gelince Whitmarsh'ı da eklemişsiniz sanki ? 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir