Ecclestone: "Bahreyn İstediği Sürece Oraya Gideceğiz"

yazar:

kategori:

Bay E, Londra’dabir baskın toplantısında Frank Williams, Martin Whitmarsh, Christian Horner, Nick Fry and Paul Hembery’ye katıldı.

Yarışın FIA tarafından iptal edileceği yönünde çıkan haberlere Ecclestone: “Hepsi saçmalık. Onlar bizi istediği sürece orada olacağız.”

“Cidden, basın sessiz kalmalı ve hikâyeler uydurmak yerine gerçekle değinmeli”

Ama karar Timo Glock’a kalsaydı durum farklı olurdu

Glock: “Neden kendimizi gereksiz bir riske atıyoruz?”

“Bana kalsaydı oraya gitmezdik.”

Öte yandan Bahreyn’de Şeyh Salman bin Isa Al-Khalifa, ülkede yapılacak etkinlikteki risk oranın diğer yarışlardaki kadar olduğunu belirtmişti.

Ecclestone: “Herhangi bir şahsi korumaya ihtiyacım yok ama ne gerekiyorsa yapılacaktır.”

Bahreyn İnsan Hakları Merkezi Başkanı Nabeel Rajab: “(F1) diktatörlere yardım ediyor ve biz protestoda bulunacağız”

“Orada birçok gazeteci olması fırsatını kullanacağız ve her yerde protesto yapacağız”


Yorumlar

  1. Düzeltme:

    Yaptığım tek yanlış, İtalya'nın apo denen köpeği barındırması zamanındaki maç ile İstanbul'daki El Kaide saldırılarının zamanındaki maçı karıştırmam.

  2. Galatasaray'ımız 2003-2004 Yılı Şampiyonlar Ligi'nde Grubunda 5. maçını JUVENTUS ile oynayacaktı… O Zamanlar ISTANBUL'da HSBC Bankası ve İngiliz Konsoloslugunda Bombalı saldırılar El-Kaide Tarafından gerceklestirilmişti…JUVE ve Can güvenliğimiz yok PALAVARASI ile maçın Avrupa'da Başka bir şehirde oynanmasını istedi işbirlikçileri UEFA'da Kabul etti… Maç Almanya'da oynandı, GALATASARAY İstanbul'undan mahrum kaldı… FAKAT YÜCE ALLAH'IN ADALETİ O KADAR BÜYÜKTÜ Kİ, GALATASARAY'IMIZ ALMANYA'YI JUVE'YE DAR ETTİ… Maçın 2 Golünüde İkinci Yarıda HAKAN ŞÜKÜR Kaydetti…

    İlgili link

    fourfourtwo dergisi ekim 2007 sayısından;

    juventus iki kez gelmedi
    önce apo. sonra kanlı cumartesi

    juventus şampiyonlar ligi'nde temsilcilerimize tam üç kez rakip oldu. iki kez galatasaray'la (1998-99 ve 2003-04), bir kez de fenerbahçe'yle (1996-97) eşleştiler… 1998-99 sezonunda deplasmanda oynanan ilk maçta sarı-kırmızılı ekip 2-2 berabere kalmıştı. galatasaray'ın ilk golünü ümit davala atarken, torino'da oynadığı günlerde tek golünü delle alpi'de bari'ye atan hakan şükür, bu maçta da aynı kalenin ağlarını havalandırmayı başarmıştı. ikinci maç kasım ayında ali sami yen'deydi. ancak o günlerde italya'yla, topraklarında bulunan abdullah öcalan'ı teslim etmemeleri nedeniyle ciddi bir kriz yaşamaya başlamıştık. tepkiden çekinen juventus türkiye'ye gelmeyi reddetti ama uefa tarafsız saha isteğini kabul etmedi ve maç bir hafta sonra oynandı. 2 aralık'taki karşılaşma suat kaya'nın son dakika golüyle 1-1 berabere tamamlandı…

    aynı juventus 2003-04 sezonunda şampiyonlar ligi gruplarında yine galatasaray'la eşleşti. ancak istanbul'daki iki sinagoga yapılan bombalı saldırı sonrası uefa, galatasaray-juventus ve beşiktaş-chelsea maçlarını başka bir ülkede oynatma kararı aldı. galatasaray dortmund'da beşiktaş ise gelsenkirchen'de rakiplerini ağırlayacaktı, ilginçtir ki galatasaray'ın juventus'la beş yıl sonra oynayacağı maç yine 2 aralık tarihine denk geliyordu. juventus gruptan çıkmayı garantilediği için karşılaşmada bazı aslarını dinlendirdi. bir hafta sonra real sociedad'ı deplasmanda yenerek gruptan çıkmanın hesaplarını yapan galatasaray dortmund'daki westfalen stadı'nın adını o gecelik "ali sami yen" olarak değiştirdi ve 2-0'lık galibiyetle umutlandı. beşiktaş ise bir hafta sonra gelsenkirchen'de, ilk maçta stamford bridge'de 2-0 mağlup ederek büyük bir şok yaşattığı chelsea'ye aynı sonuçla yenilecekti…

    İlgili link

    Yaptığım tek yanlış, İtalya'nın apo denen köpeği barındırması zamanındaki maç ile İstanbul'daki El Kaide saldırılarının zamanındaki maç. Allah da biliyor ki bu yanlışlık da iki maçı karıştırmaktan kaynaklandı.

    E artık kullanıcı adını da değiştirip 'Bilmediği Halde Çamur Atan Davud' yaparsın umarım.

  3. Senin de yanlışın var 🙂
    Tafarel o sene takıma geldi hatta o maçta kaledeydi ve babamda o maçta tribündeydi 🙂
    Malum terörist italyadaydı galiba o dönemde ondan dolayı ilişkiler gerilmiş ve Juve İstanbul a gelmek istememişti.
    2003 teki maçlar ise (Bjk ve Gs) İstanbulda yaşanan El Kaide saldırıları yüzünden güvenlik sebebi ile Almanya da oynanmıştı.

  4. Doğrucu Davud avatarı
    Doğrucu Davud

    Tamamiyle yanlış.

    Juventus 1 hafta geç gelmiş.Maç 1-1 bitmişti.Gs daha sonra gruptan çıkamamıştı.O zamanlarda Mondragon yoktu.Hatta Taffarel bile yoktu.

    Gs'nin 2-0 kazandığı maç Dortmund maçıdır.

    Doğru olan nokta : evet bölücüler ve başındaki …… yüzündendir.

    Yine halkımız tüm İtalyanları suçlamıştı..———————:S.

  5. Takımlar ve Pilotlar: Gitmeyelim

    Bay E: Ulan parayı peşin aldım diyorum. Geçen yılda peşin aldık yarış yapılmadı vallahi yarış olmazsa kurtarmaz, Gidersek Concorde'da fazladan 5 milyon oynar herkese ok. 🙂

  6. Glock: "Neden kendimizi gereksiz bir riske atıyoruz?"

    Meali; 'gitmeyelim'.

    Bakın bu açıklama bana neyi hatırlattı:

    9-10 sene önceydi. GS-Juventus maçı vardı. O sıralar nedenini hatırlamıyorum ama Türkiye-İtalya ilişkileri gergindi (Yine bu bölücü köpekler yüzünden olabilir). Sokaklarda İtalyan bayrakları ve İtalyan markalı ürünler yakılıyor, İtalyan Konsolosluğu önünde gösteriler düzenleniyordu. Zidane; "Türkiye'ye gitmek istemiyoruz, orada terör var, can güvenliğimizden endişe ederiz…" v.s. diyordu. UEFA maçı Almanya'da, B. Dortmund'un stadında oynattı. Gurbetçiler türübünleri doldurmuş, GS İtalyan ekibine 2 tane atıp göndermişti. Almanya'daki atmosferden ve 2-0'lık galibiyetten etkilenen Mondragon "Türk gibi hissettim" demişti 🙂

  7. Yakup ERCAN avatarı

    Yada "Araplarda Para Çok Biz Her Zaman Ordayız"

  8. Başlığı düzeltiyorum
    Ecclestone: "Bahreyn Para Verdiği Sürece Oraya Gideceğiz"

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Dünyaya daha iyi seslerini duyurabilmek adına önde gelen medya kuruluşlarını bir fırsat olarak görebilecek göstericiler sorun çıkarabilir.Sıkı güvenlik tedbirleri ile önlenebilir diye düşünüyorum.Az kaldı şu beşar esad denen adam da devrilirse tüm ortadoğu feraha kavuşacak.İran ve Saudia Arabia Bahreynden elini eteğini çekmeli.Özellikle İran oradaki şiilere destek vererek ortalığı karıştırmaktadır.

  10. he canım turkıye ıcınde aynısını soyluyordu bıze para meselesı dedı takvımden attılar bahreynede baska bısey bulurlar hepsı aynı soyları bozuk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir