Perez Sauber'in Zorlamasını İstiyor

yazar:

kategori:

Malezya’da Alonso’ya karşı galibiyet mücadelesi veren Perez, Sauber’in benzer performansı sürekli tekrarlamasa da bunu tekrar başarabileceğinden emin.

Şanghay öncesinde konuşan Perez “Çin GP için sabırsızlanıyorum. Malezya’nın ardından kısa tatilden keyif aldım ancak özellikle ilk başlar  tekrar Meksika’ya gidince oldukça yoğun geçti. Guadalajara’daki resepsiyon kesinlikle harikaydı ve orada ailem ve arkadaşlarımla görüşmekten mutluluk duydum. Ancakdaha çok gelişimi düşündüm ve antrenmanlarıma devam ettim.”

“Kafamızı eğip sıkı çalışmalıyız. Aracımız rekabetçi olabilir ve bundan maksimumu çıkarmalıyız. Geçen sene Şanghay’da önce iyi performans gösterdik ancak yarışın sonuna doğru öndeki araçlarla bağlantı koptu ve ceza gördük.”

“Pistin yüksek hızlı virajları bizim aracımıza uymalı. Özellikle birinci viraj, oldukça uzun ve zor. Uzun düzlük bizim açımızdan en kolayı olmayacak ancak tekrarlıyorum, potansiyelimizi maksimum kullanmalıyız.” 

 


Yorumlar

  1. Biraz değil öyle Lastikleri koruyor ve sakin onun dışında çok öne çıkan bir özelliği yok. Koba çok daha heyecan verici.

  2. devlet bahçeliyi perezin manevi babası ilan ediyorum

  3. Rockçı gibi duruyor bence. Yada yapamamış heyecandan 😛

  4. Muammer UYAR avatarı

    Bizim Perez MHP li galiba 🙂

  5. Perez biraz hayallenmiş gibi, ama haksız da sayılmaz. Grid bu kadar yakınken Sauber ne koparsa kar bence.

    Kobayashi'ye göre de lastik kullanımı avantajı var sanırım. Ki Pirelli dünya şampiyonasında yarışıyorsan lastiklere iyi davranacaksın, araca değil 😉

  6. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Perez bir podyum aldı diye hemen ayakları yerden kesildi.Ne derler bilirsiniz.''Ne kadar çabuk yükselirlerse o kadar çabuk düşerler'' bu söze çok dikkat etmeliki perez havada uçarken Kobayashi seni yerin dibine sokmasın sonra devekuşu gibi kafanı sokmaya delik ararsın 🙂

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Perez bence biraz fazla havalara çıkmış..Normal bir yarış hafta sonunda Ne Mclareni nede red Bull'u geçemezler..Perez Sauber 1. Pilot olduda bizim mi haberimiz yok ? Kobayashi o kadar yabana atılacak bir pilot değil, Kobayashi bu olaylardan sonra daha fazla konsantre olmuştur bence..Artık Kobayashi'den birşeyler bekliyorum.

  8. Aynen…

  9. falım çiğne olacak canım 🙂

  10. Kobayaşi Her Zaman Arkanda Kalmayacak.Ve Sen 1.Pilot Değilsin.Bence Sezon İçinde 2 Pilot Arasında Huzursuzluk Çıkacak.

  11. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Biraz Fazla Abarttılar Bence 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir