Boullier'in 2012 Başlangıcıyla İlgili Hisleri Karışık

yazar:

kategori:

Lotus sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı ancak sıralamalardaki performansını tam olarak yarış sonucuna yansıtamadı.

Boullier “Kişisel olarak biraz hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü alabileceğimiz sonuçları alamadık. Daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz ve umarım bunu gelecek yarışlarda kanıtlarız. Diğer taraftan takımın bu kış başardığından dolayı çok gururluyum. Bu yüzden yüzümde ufak bir gülümseme var.” dedi.

Boullier, sıradaki yarışlarda daha iyi sonuçlar alacaklarından emin olduğunu söyledi.

Boullier “Olumluluklar bize bu sene iyi sonuçlar alma konusunda güçlü bir temel veriyor ve şu ana kadar her şey dördüncülük için iyi durumda olduğumuzu gösteriyor. Çin’e götürdüğümüz paket ile yerinden oynamamış taş olmadığının kanıtı.” 

“E20’yi geliştirmeye odaklandık ve her iki sürücümüz hedeflerini biliyorlar ve takım ile iyi çalışıyorlar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Lotus teknik patronu James Allison`a dikkat cekmek istiyorum, bu adamda Newey tarzi bir dehalik seziyorum ben..Ki kendisini Fota teknik kurallar calisma grubu baskanligina atamislardi..

  2. Ozaman alabildiğin kadar puan almak lazım ilk yarışlarda.Çünkü sezon ilerledikçe ne yazık ki tempo olarak Lotus geri düşecektir.

  3. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    haklısın dostum inşaallah lotus ve ferrari'de gelişir.ferrari kesin gelişirde lotus'unda gelişmesi gerek.tabi bir yerden itibaren devreye maddiyat girdiği için lotus sauber ve diğer düşük bütçeli takımların gelişme oranı öndeki 4'lüye göre azalıyor :/

  4. İNŞAALLAH sezon boyu gelişime ayak uydurabilrsiniz öndekilerle beraber çünkü öndekiler dahada gelişecekler Avrupa sezonuyla beraber aksi halde durum hiçte içaçıcı olmaz ne sizin nede pilotlarınız için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir