Lopez: "Artık Lider Takımlardan Birisi Olduğumuzu Kanıtlayabiliriz"

yazar:

kategori:

İlk iki yarış sonunda henüz podyum göremeseler de Lopez, E20’nin McLaren’a kafa tutacak güce sahip olduğuna inanıyor.

Lopez:”Her zaman dedim ki; Robert’i (Kubica) kaybettiğimizde bir sene kaybettik. Bu yüzden takvimin bir sene gerisindeyiz.”

“Şu tarihte şampiyon olacağız gibi bir takvim değil tabi ama bunun için mücadele edecek dengeli bir takıma sahip olmak üzerineydi. Kazanıp kazanamamak birçok şeye bağlı ama durum şu anda iyi.”

“Herkes doğru yönde zorluyor; araç hızlı. Bu konuda soru işareti yok. Biz ayrıca daha da zorluyoruz. Çünkü çok agresif bir gelişim programımız var. Etrafımızdaki herkesle işleri yakın tutmak istiyoruz. Kimi (Raikkonen) Malezya’da ilk cep için hızı olduğunu söylese de McLaren’dan biraz yavaş olduğumuzu söyleyebilirim”

“Zirvenin yakınlarında olduğumuzu düşünüyorum; muhtemelen McLaren’ın biraz arkasında ama diğerlerinden geride değiliz.”

Lopez de diğer takım elemanları gibi sorunsuz bir hafta sonu istiyor.

Lopez: “Şimdi şöyle bir tabirimiz var: Normal bir hafta sonu. Lotus’ta bu tabiri icat ettik: Kimi, Alan Permane, Eric (Boullier) ve ben. Normal hafta sonları hakkında konuşuyoruz”

“Bu da her iki aracın bir şeyi değişmediği hafta sonu olacak. Romain’in (Grosjean) kendini göstermek için çok istekli olduğunu düşünüyorum. Hızı var ama yarış yeteneği de olduğunu göstermek istiyor”

“Normal bir hafta sonu geçirebilirsek, tempomuzun nerede olduğunu gösterebilir ve büyük puanlar alabiliriz. Sanırım mutluyuz”


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    En basindan beri lotus cenahi bir seyler soylemek istiyor hizliyiz iyiyiz gelisiyoruz nerde olacagimizi gorecegiz filan.cogu kesime gore bos laf gibi gelsede bana oyle gelmiyor.tesbihte hata olmaz soyle bir orneklersem;

    Sanki sezon oncesi bir miktar para calip ortaligin sakinlesmesini bekleyip parayi oyle harcamak isiyorlarmis gibi birsey.
    sanirim ortalik duruldu kimse onlardan suphelenmiyor parayi piyasaya surup harcama zamani geldi .

    hayirlisi olsun.

  2. daha çok erken yarış kazanmanız lazım gecen sene sezon basında da iyidiniz sonra egzos sistemi yüzünden geride kaldınız bu sene daha güclü gibisiniz ama ilk önce yarış galibiyeti.

  3. HAYDEN HAYIRLISI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir