Vettel: "Bahreyn'de Yarışın Derlerse Yarışırım"

yazar:

kategori:

Son iki senenin şampiyonu Alman pilot, Çin GP öncesinde Infiniti’nin bir etkinliğinde, ne kararın çıkacağını bilemediğini belirtti.

Vettel: “Her şeyden önce burada bir yarışımız var. Bu yüzden Şangay’daki yarışı bekliyorum”

“Gelecek hafta ile ilgili ise, sizden daha fazlasını bilmiyorum. Son açıklamalar, Bahreyn’e yarışmak için gideceğimiz yönünde”

Vettel, yarışma kararı alınması halinde “Demek ki oraya gidecek kadar güven sağlanmış. Oraya gidip yarışmalı ve bizim işimiz olmayan şeylerden kaygılanmamalıyız”

Geçen seneki Bahreyn GP, yine böyle politik karmaşa nedeniyle iptal edilmişti.

Bernie Ecclestone’un Bahreyn’de yarışın yapılması için çok uğraştığı iliniyor ve bu hafta sonu Çin’de FIA Başkanı Jean Todt ile görüşecek.


Yorumlar

  1. güldürme beni dostum vettelin alacağı tek galibiyet bahreyn mi çıkar at gözlüklerini araç rekabet etsin yeter çine güncellemelr de geliyor bi de
    abuziddin damdagezer diye biri çıkmış gereksiz gereksiz konuşyo kimin provakatör oldunu herkes biliyo

  2. sen önce normal bir pistte tur bindirdiğin adama çarpma kafi fazlası zarar bünyene.

  3. Bence de gidip yarışmakta fayda var. 2005 ABD'de olduğu gibi Michelin o yarışa hiçbir takımın çıkmamasını istemiş ve Bridgestone lastikli 6 araç çıkıp yarışınca Michael Schumacher o sezonki tek galibiyetini almıştı. Eğer RBR için bu sezon işler hiç yolunda gitmezse ve diğer takımlar da Bahreyn'e hiç gitmezse Vettel'in alıp alabileceği tek galibiyet bu olabilir 🙂

  4. Ne alakası var hindistanın ki başka Bahreynin ki başka

  5. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    afferin len fettel git yarış nolacak bişşi yapamazlar o kadar güvenlik var.seni vurmaya kalksalar bile o kadar fıslı giderken denkgetiremezler

  6. Geçen sene de bu mal vardı işte 🙂 Siyahlı adam vakası. Kobayashi zor kurtardı, arkadan gelen Petrov kesin biçecek dedim, o da lastiğini yaktı vurmamak için.

  7. adam bir sağ bir sola oynuyor, pilotta ne yapacağını şaşırdı tabi. pizzonia olması lazım. videoda geride görünüyor. videonun başında önden giden jaguar webber muhtemelen.

  8. Şöyle bir şey de vardı

  9. Ben zaten zengin zümrenin orda olmasını istemiyorlar derken onu kastetmiştim yani zenginler gelip ülkelerinde oyun oynasın istemiyorlar heralde.

  10. teşekkürler hindistandada sözde çifçilerin protestosu vardı geçen sene

  11. 😀 sanki jaguar adama fake atmış gibi

  12. @tifo alo Bu vardı isyandan sayılırsa 🙂 Zamanında ne gülmüştüm.

  13. spordaki takımlarda gayet zengin diye düşünüyorum

  14. bahreyn hükümeti tüm dünyaya normalleştiğini göstermek için düzenlemek istiyor yani işin aslı ne motorsporu sevgisi ne de baska bişey .. bence takımlar bunun bir parcası olmayı reddetmeliler.. sonucta bu yinede bir spor siyasetten uzak durmalılar..

  15. —–Ecclestone'a, Bahreyn'deki olayların yatışmayacağı anlaşılırsa 2012'de yarışın da iptal edilme durum sorulduğunda "O zaman üzerine ciddi bir şekilde düşünürüz. Ama büyük sorunların olduğu zamanda Arjantin'de bulunmuştuk; Brezilya'da da sorunlar olmuştu."—-

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/23869-bahreyn-de-sular-durulmuyor.html

  16. Kyalami`de olmus olabilir mi?

  17. İsyan ortasında yarış olmadı heralde tarihte.Ordaki isyanın sebebi halk zenginlere baş kaldırıyor halkın tepkisi spora değil zengin zümrenin orada olmasını istemiyorlar hepsi bu.Sebastian giderim diyorsa demekki çekinen veya gitmemeyi düşünen takımlar var umarım yarış olur sorunsuz bir biçimde 3 haftayı zor geçirdim 1 ay arayı tahammül edemem.

  18. yarışın derse herkes yarışır herhalde birde bir şey soracağım daha önce tarihde hiç böyle bir yarış oldu mu yani isyan ortasında yapılan yarış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir