Hamilton: "Rosberg, Boş Kaldığı İçin Rahat Kazandı"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, sıralamalarda iki Mercedes arasında yer alıp 2. oldu ama vites kutusu değişimi nedeniyle yarışa 7. sıradan başladı. Bu da Hamilton’ın trafik içinde kalmasına neden oldu.

Hamilton: “Eminim hepimiz Nico’ya bir tur için (temiz turlar atması nedeniyle) para verirdik. Trafik ve pitstop sayısı inanılmazdı.”

“Ama yine de mutluyum. Gelecekte daha iyi sonuçlar almak için zorlamaya devam etmeliyiz.”

İngiliz pilot, Mercedes’in şimdi çok güçlü bir rakip olduğunu kabul etti ama Nico Rosberg’in galibiyetinde, diğer pilotların trafiğe takılmasının da katkısı olduğunu söyledi.

Hamilton: “Mercedes’in iyi temposu olduğunu düşünüyorum ama önünüz açıkken işler çok ama çok daha kolay oluyor; önce kimse sizi tutmuyor. (Rosberg) bana çok kolay bir yarış olduğunu söylüyordu. Bu yüzden biliyorum”

Çin GP sonucu ile Hamilton, takım arkadaşı Jenson Button’ın 2 puan önünde liderliğe yükseldi; henüz galibiyet alamamasına rağmen.

Hamilton: “İstediğim şey olan istikrara olumlu bir katkı. Bu şekilde çalışmaya devam edersek galibiyet de gelecektir.”

“İlerlemeye devam etmeliyiz. Açıkçası Mercedes ileri yönde bir adım attı ve diğer çocuklar bizim kadar hızlı. Red Bull’lar o noktada; Ferrari bir bölümde hızlıydı ve Sauber”

“Bu durum taraftarlar için büyük bir müsabaka sunuyor. Umarım bizim kadar keyif alıyorlardır.”


Yorumlar

  1. Ders: Formula 1
    Konu: 2012 Geçiş Kuralları
    🙂

  2. Bu yilki kural eger savunma icin yariş çizgisinden çıkarsan geri yaris çizgisine döndügünde 1 arabalik yer birakmak zorundasin Lewis ilk kapiyi kapatmak icin çizgiden sag kısma çıkti sonra tekrar cizgiye dondu ama solunda 1 arabayi birak 3 arabanin sigacagi kadar yer vardi zaten kural dışı bisey olsa hakemler affetmezdi hamiltondan sözediyoruz burda :))

  3. http://www.trf1.net/multimedya/video-galeri/yaris-video/25434-yarisin-son-iki-turu-2012-cin-gp.html
    Lewis Hamilton, veteli geştikten sonra . vetel arkasındayken Lewis Hamilton iki defa yön değiştirdi. hani birdefa yön değiştirilirdi.

  4. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    black stallion ben haminin kazanamazdı dediğini mi yazmışım.Hayırr ben sadece tebrik etmek yerine önünün açıklığından kimsenin tutmadığından bahsetmesine vurgu yaptım..Zaferin etkenlerini söylemesine gerek yok demek istedim.zafer zaferdir.ister önü açık olsun ister arkası açık olsun.Ama arkadaş herkesi kendi gibi sanıyor.

  5. sayın admin benm yorumlar neden yayınlanmıyo yahu vettel haberlerine alonsocular kışkırtıcı yorum atıyo kötü söz söylüyo lakap takıyo biz onlara cevap yazınca neden kontrol yedik onlara neden bi şe olmuyo şu haksızlığı giderin lütfen
    IP den kontrol yememe sebep olan suçum ne

  6. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Evet bence de Hamilton kazanamazdi dememis, bu kadar rahat kazanamazdi, zorlardim demis, ki buyuk ihtimalle zorlardi.

    Ama su var ki sirf biri taraftari oldugun pilota satasiyor diye onun taraftari oldugu pilota gereksiz yere satasmak arada fark kalmamasina neden oluyor. Satastigin Alonso oldugu icin soylemiyorum bunu.

  7. Adam hak ederek kazanmadı mı demiş. Ceza almasam zor anlar yaşatırdım demiş. Sen Raikkonen'e sataş Hamilton'a sataş sonra gel her yorumunda Alonso'ya sataşıyorsun de. Ben karşımdaki ne yaparsa aynısını yaparım Güzelce yazarsa aynı şekilde cevap veririm Sataşırsa sataşırım.

  8. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    efendilikle yazdığımızı anlamıyorsunuz.her halükarda alonsoya sataşıyorsunuz.her yorumunda 9.luk kelimesi var.ben de senin anlayacağın dilden yazıyorum ki buraya yazdığım yorumda ne var anlamadım.Hamiltona dönek demedim.insan karting arkadaşını tebrik edeceği yere zaferine kılıf mı bulmalı demedim.sadece dün dündür bugün bugündür dedim.

  9. Oda birşey mi 1 saat önce sen efendilikle yorum yazıyorum diyordun 1 saat sonra hem Raikkonen haberinde hem Hamilton haberinde sataşan yorumlar yazmaya başladın insan 1 saat içinde nasıl değişiyor değilmi hadi bakalım hobaa sataşmalara devam 9.luklara selam. :>)

  10. söylediği doğru yanlış bişe yok. pirellinin sorumlusuda aynısını söylüyor, önde gidersen temiz hava lastiklere bakma konusunda aşırı yardımcı oluyor. vites kutusu cezası yemesem nico ile yarışmayı isterdim diyor, yanlış mı?? 7. başlayınca trafiğe çok takıldık diyor yanlış mı?? laf olsun torba dolsun seninkisi!! çamur atacak bahane bulamayınca bu kadar düştünüz, daha yaratıcı olun! evet insanoğlu değişiyor gelişiyorda sende pek gelişme olmamış, henüz Neanderthal dönemindesin.

  11. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    sıralamadan sonra hamilton rosbergle gurur duyuyorum diyor şimdi galibiyeti çeşitli etkenlere bağlıyor.Dünden bugüne ne kadar değişiyor insanoğlu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir