2012 Bahreyn GP'yi Kim Kazanır?

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. Her şey yolunda giderse
    Bu sefer sorun olmazsa eğer…
    MSC podyumu görür 1. ve 2. lik için savaşır gibime geliyor…
    (Ama lastikler hala muamma ???)

  2. Mercedes GP avatarı

    Arkadaşlar yarın idmantv antremanları gösterecekmi??

  3. Lotus'un pit ekibi baştan sona değiştirilmeli yada Ferrari veya McLaren pit ekibinden eğitim almaları şart çok hantallar sorunsuz gibi görünen pitte bile Lotus pilotları pit ekibi diğer favori takımların pit ekiplerine oranla çok yavaş kaldıkları için çok değerli saniyeler, zamanlar kaybediyorlar

  4. Kalbimiz Ferrari'den yana ama mantığımız Mclaren ya da Mercedes diyor.. Sorunsuz bir hafta sonu olursa Hamilton bu sefer kazanacaktır diyorum.

  5. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Fernando demek isterdim ama aractan dolayi diyemiyorum malim.

    Gonlum Schumi den yana olsa da Hamilton' a oy verdim.

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Lotus un su ana kadar ki en buyuk iki sikintisi onlara istediklerei yeri getirmeyi engelledi.en onemli.sikinti pit stratejileri.maceraya girmwden standart bir strateji ozellirle kimye podyumu getirir.guya lastiklere iyi davranan bir araclari vardi.eger oyle ise bunu iyi kullanmalari gerekki bahreynde yarisin en buyuk sorunu olacak herkes icin.
    ikincisi duzluk hizi..bunu nasil cozecekler bilmiyorum.ozellikle drs alaninda gecilebilmeleri cok kolay olabilir.iki ucu …. degnek hayirlisi olsun.ama favorim mclarenler gonlum kimi diyor.

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    2012 çin gp yıldızı anketini 2.sırada tamamlamıştı.bahse girerim bunu da en kötü iki tamamlar.

  8. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    içeriği ne olursa olsun her ankette hatırı sayılır oy alan raikonen bahreynide kağıt üstünde kazanır.modaya uydum ve bende raikonen diyorum.

  9. lotus garajı ve pit ekibi iyi çalışırsa , rai busefer podyumu kesin görür diyorum, strateji hatası da yapılmazsa tabi, ( yani herşey yolunda giderse ) ama lotus ekibi daha standardı tutturamadı gibi, bu sebepten yine ilk 4 – 5 içerisinde olacaktır en kötü ihtimal, ayrıca lotus uzun düzlüklerde yavaş kaldı, bu yarıştada uzun düzlükler var ,bu bize işkence çektirebilir umarım öyle olmaz. …önceki yarış tüm sıralamayı resmen rai belirledi 12 sıra düşmesi tüm pilotları yer değiştirdi, bu yarıştada rai belirleyici faktör olacak kanımca , busefer bunu podyuma çakarak yapacagını düşünüyorum…..mclaren ve mercedesler çok güçlü, onlarda podyum mücadelesi verecekler muhtemel. redbull' lar pit ekibi ve stratejide çok iyiler , ferrari de öyle, ama ilk sıraları zorlayacaklarını sanmıyorum , belki veber yapar, drs yine geçişlerde çok önemli bi faktör iyi çalıştıran karşılıgını alacaktır, umarım lotus ta iyi kullanır, lastik konusuda öyle ve busefer lotusun daha iyi bi strateji belirleyecegini tahmin ediyorum, aksi taktirde bugüne kadar olanlardan hiç ders almamışlar demektir…..

  10. Mercedes GP avatarı

    Bazıları demişki Çin'de düzlük vardı Bahreyn'de Çin'den daha fazla düzlük var hemen hemen 4 tane düzlük var ve karakterislik olarak pek Çin'e benzemiyor hava sıcak lastikler araçtan daha önemli şu durumda Mercedes polü alırsa şaşırmam ama yarış ??? eğer Bahreyn'in 40 çöl sıcağındada iyi performans gösterirsek bu herkese kapak olur!! diğer yarışlardada Kimse geçemez Mercedes'i haberiniz olsun sadece lastik problememiz var onuda aşama aşama çözüyoruz.Nico'nun değiştirdiği ayar takım için önemli olacak iyice analiz etmişlerdir yarışta favorim Mclarenler sıralamada Mercedesler

  11. DRS alanı çok kısa ancak düzlük hiçte az değil.
    Grid bence birbirine yakın olacak ve birinci kopup gidemeyecek.
    En iyi pitstop ve lastik stratejisi galibi belirler.
    Pol mücadelesi Mercedes ve mclaren arasında olur.
    Mercedes önde başlasa bile mclarenlere burda havanın sıcaklığı nedeniye ve arkadan gelen baskı yüzünden lastikleri çindeki gibi optimum kullanamaz ve geriye düşer.
    Ben,m endişem bu düşüş umarım sadece mclarenlerin arkasına kadar olur.

  12. diğer haberde biri bana dedi ki: jetmana özenmişsin çakmasın falan filan, ben seni daha yeni görüyorum, sen ne dedin de bunların beyinlerini köpürttün? sanırım ''schumi belki de en iyi pilot olmayabilir'' falan demişsindir, üzerine çullanmışlardır. çoğu yorumcunun yüzüne gerçeği yapıştırmak şart.

  13. mantıklı gerçekçi yorumlar yani

  14. McLarenElif avatarı

    Tabiki oyum didem gibi cikolata cocuk Lewis e 2.button 3.massa 🙂

  15. İkiniz de "aynı tarz" yorum yazdığınız için olabilir.

  16. FOREVERKIRMIZI avatarı
    FOREVERKIRMIZI

    çinde perez kendi grubunda tek favorimdi, rosbergi bile bilip perezin yatırması çok koydu ama bu hafta da favorim perez, yarışı alırsa hiç şaşırmam 😉

  17. mercedes gelişti gelişti diyenlere cevap olarak yazdım. pist uyumluydu. her pist her takıma farklı etki etmez. bir takım başarılıysa, genelde 20 pistin 18'inde başarılıdır bu şans değildir. mercedes düzlükler sayesinde yarım saniye farkla polü aldı bu gelişme değil. bahreyni kazanamayacaklar malesef. şimdiden söyleyeyim.

  18. Sebastian Vettel 5 Oy 😀 içler acısı durum…

  19. neden öyle zannetmişler anlayamadım. kimi'ye öfke mi 🙂 kimiye öfkem yok ama yarış kazanacak aracı yok şuan, podyum mümkün ama. ayrıca favori pilotum diye efsane ilan etmem çoğu üye gibi, neyse onu söylerim

  20. pereze tek ben oyvermişim ibretlik 😀

  21. lastik korumada sauber olacağı için eğer iddia oynayan varsa surprizi pereze yatırsın

  22. haa ayrıca yazmayım yazmayacağım diyorum ama harbi kimi ciysen kimi ye bu öfken niye ?

  23. seni ben zannedenler oldu ama konuya gelirsek mclarenler fazla abartıldı.lotus ve sauber süpriz peşinde ! (ki bana göe süpriz olmaz)

  24. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    arkadaş ne komiksin ya içi boş başarıymış. takımların belli pistler avantajı olur birde dezavantajı olur. şimdi mclaren çinde mercedes'in seviyesine gelemedi onlara uymuyordu. bahreyn'i kazandıklarında onlarınkine de boş başarı diyecek misin?

  25. podyuma çıkar da mclarenler sorun yaşamadıkça zor görünüyor

  26. kimi raikkonen adamın dibi kazanır inş.kalben ve mantıken diyorum.olmazsa kudururum.kuduz olurum 🙂

  27. mercedes'in o kadar iyi olacağını düşünmüyorum. çindeki düzlükler sayesinde avantaj sağladılar içi boş bir başarıydı.

  28. olmuyor efendim, olmuyor. lastik koruyan iyi yarışçı olmuyor. olamaz.

  29. kimi kazansın ..

  30. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Bence Mercedes'in lastik durumu belirler.Mercedes-Mclaren arasında bir mücadele bekliyorum.Mclaren kazanacaksa ( bu sefer Hamilton sorun yaşamaz),ama Button da iyi bir iş çıkarırsa süpriz olmaz.Mercedes te ise umarım Schumacher alır.

  31. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    tabiki hamilton adam hırs yaptı bu kez 1 numara . 😀

  32. Tolga Soydan avatarı

    lastik koruyunca daha iyi oluyo işte.

  33. Lastik koruyor diye Formula 1 Pilotu değil mi Button, ne yani bisiklet pilotu mu, Üç tekerli araç pilotu mu? Bu nasıl yorum arkadaşım. Bakıyorum bakıyorum Sürekli bir giydirme çabası var Button'a ama buna da cevap vermem şart oldu. Kusura bakma arkadaşım yorumun senin şahsi fikrin, saygım sonsuz. Ama şu F1'de yarışan pilotlara artık artısı – eksisi bu diye yaklaşmanın manası nedir. O adam orada yarışıyor mu, hakediyor mu gerisi yarışları izlerken keyif almak bize kalmış.

  34. F1'in sabrisi 🙂

  35. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    royal hunt'un dediği gibi hamilton button'dan daha iyi ama yarışta agresiflikten kaybediyor.lastiklerine daha iyi bakan button böylece öne çıkıyor.hava çok sıcak olucağı için lastikleri ısıtma problemi olmuycağı için sauberden süpriz bekliyorum.raikkonen'ide inşallah podyumda görürüz ama onun kaderi lotus pit ekibinde 🙁

  36. Hep Hamilton dedim kazamadı. Şimdi totem yapıp başka birisine vericem oyu. Massa diyorum. 😀

  37. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Çok yüksek ihtimalle Hamilton, Button ikilisinden birisi kazanacak..Çünkü Button sıcak havalarda daha iyi olduklarını söylemişti.

  38. yahu el insaf şu buttona yarışta hamiltondan daha iyi demeyin de button daha iyi lastik koruyor deyin bari. son yarışta hami 5 sıra ceza aldı buttondan 1 sıra geride bitirdi hatırlatırım.

  39. 3.cü şıkkın nasiıl bir cahil milletimiz olduğunu gösteriyor

  40. Romain Grosjean diyorum.

  41. Tolga Soydan avatarı

    button kazanır.yarışta hamiltona göre daha iyi.duble gelebilir bu sefer.kimide 3.olursa yeter 🙂

  42. Oyum galibiyetsiz şampiyona liderine elbetteki :))

  43. kalbim kimiye, mantığım hamiltona, oyum akp ye, evet im chpye :p

  44. albert einstein avatarı
    albert einstein

    Yarışın galibini mc laren pit ekibi belirler.

  45. 43 oyda kimsenin Vettel dememesi ilginç…
    Hamilton şansızlığını kırar diye düşünüyorum…

  46. massa kazansa ooo yorumLar tavan yapar patLaR:))

  47. Gönlümden MSC geçiyor ve oyum ona.
    Mercedes Çinde podyum tozunu bikere yuttu. MSC zorlayacaktır bahreynde hem pol hemde galibiyet için.
    Çinde yarıştan sonra gözleri kan çanağı olmuştu sizcede sinirden ağlamış olabilirmi?

  48. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kalbim kimi, aklım hamilton diyor

  49. Tum kalbimle Raikkonen`in kazanmasini isterim ama sanirim Hamilton kazanacak bu yarisi, oyum Hamilton`a gitti..

  50. Mclaren veya Red Bull olabilir. Oyum Button'a gitti, ama neler olur, belli olmaz. Webber kazansın isterim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir