Button ve Hamilton Mugello Testlerine Katılmayacak

yazar:

kategori:

Takımdan yapılan açıklamada, yıllar sonra ilk defa gerçekleştirilecek olan sezon içi testlerde yarış sürücüleri yerine test sürücüleri Olivier Turvey ve Gary Paffett’in katılacakları duyuruldu.

Turvey ve Paffett en son geçen sene genç sürücü testlerinde Mclaren’in F1 aracı kokpitine oturmuşlardı.

Bu senenin tek sezon içi test seansı olacak Mugello, 1-3 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

 


Yorumlar

  1. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    test programı önemli.
    Şayet pilotların kişisel ayarlarından ziyade lastik için verilecek özel görevler yerine getirilecek ise bunu as pilotlarımıza yaptırmamak makul olabilir.

    ama tabii her şartta atılan fazla turlar kıymetlidir orası da ayrı.

  2. Paffet'e karşı Turvey'i yabana atma,ilginç bir pilot 🙂 Cambridge mühendislik mezunu.master tezinde F1 aerodinamikleri var.
    bende as pilotların testlere katılması taraftarıyım, sezon içinde onlar aracı kullanıyorlar, gelecek olan güncellemelerin daha önceki configurasyon ile olan farkını daha iyi analiz edebilirler.

  3. evet bence de çok saçma. ama anlaşmalardan, sponsorlardan dolayı olabilir. mutlaka mantıklı bir açıklamaları vardır.

  4. çok saçma bir karar. gary paffett bir nebze de, oliver turvey aracın gelişimine ne kadar katkı sağlayabilir ki. zaten bu pilotların ikiside daha önce bu aracı kullanmamış pilotlar. yarış pilotları kadar geri bildirim verebilmeleri mümkün değil. mclaren'in arasıra verdiği absürd kararlardan birisi olmuş.

  5. tugay nasırcı avatarı
    tugay nasırcı

    konu dışı admin sitesi bi gözden geçirsen mobil kullanımda site açılıyor ama haberler bazen açılıyor açıldığında kotlama hatası olarak açılıyor sanki bütün harfler birbirine girmiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir