Williams, Şangay Performansı İle Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Geçen sene Formula 1 tarihinin en kötü sezonunu geçiren Williams, bu sene nispeten güçlü bir başlangıç yaptı ve son yarış Çin’de her iki aracıyla puanlar kazandı.

Gillan “Silahlarıma sarılmaya devam edeceğim ve ilk 10’un hedef olduğunu söyleyeceğim. Her iki aracın ilk 10’da olmasını hedefliyoruz ve bunu başardık. Bu yüzden hedefimiz devam ediyor ve sezon boyunca devam edecek. Kendimizi kaptırmak istemiyoruz ancak istediğimiz yere yaklaşıyoruz.”

“Tüm takım bu sonuçtan cesaretlendi. Favrikadaki herks ve sürücülerimiz süper iş başardılar. Bunun Bahreyn’de de devam etmesini bekliyoruz.” dedi.

Gillan ayrıca sürücülerinin performanslarından da çok memnun kaldıklarını söyledi.

Gillan “Gerçekten keyif veriyor. 2 pit stop stratejisini çalıştırdık ve lastikler konusunda marjinal olacağını biliyorduk ve öyle oldu. Bu yüzden sürücülerimiz etraflarında yer alan sürücülerle sıkı mücadele ettiler ancak aynı zamanda lastiklerini kontrol etmeye çalıştılar.”

“Bu yüzden mükemmel bir iş çıkardık. Performans açısından gerçekten memnuniyet verici. Yarış açısından genel ayarlara bakmamız lazım. Pastor son bölümünün başlarında çok güçlüydü. Her iki sürücümüzden memnun kaldık.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir