Fittipaldi: "Bu Sezon En Çok Button'ın Stiline Uygun"

yazar:

kategori:

Fittipaldi: “Görebildiğim kadarıyla Jenson Button ile Nico Rosberg arasında olacak. Büyük favoriler onlar”

“Açıkçası Ferrari gelişirse Fernando (Alonso) da muhteşem. Lewis Hamilton çok agresif; çok hızlı ama Jenson’ın, lastiklerine ve donanımına karşı daha yumuşak ve temiz olduğunu düşünüyorum.”

“Bence bu sezon en iyi onun (Button’ın) tarzına uygun”

Şu anda takım arkadaşı Hamilton’ın 2 puan gerisinde şampiyonayı ikinci olarak götüren Button ise 2012 gridinin çok rekabetçi olması nedeniyle durumdan o kadar emin değil.

Button: “Pazar günü kimin başrolde olacağını bilmiyorsunuz.”

“Red Bull da olabilir, Mercedes de, Ferrari veya Lotus da; hatta Sauber de. Bu yüzden strateji açısından kimse odaklanacaksınız?”

Bu hafta sonu Bahreyn’deki sıcak koşullar, tekrar güç dengesini değiştirebilir.

Bu şartların, bu hafta sonu Mercedes’in önüne geçecekleri anlamına gelip gelmediği sorusuna Button: “Umuyoruz ama bilmiyoruz”


Yorumlar

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf
    Lewis Hamilton çok agresif; çok hızlı ama Jenson'ın, lastiklerine ve donanımına karşı daha yumuşak ve temiz olduğunu düşünüyorum.

    eee ne diyelim teşekkürler pirelli 🙂 yumşakları izlemeyi sevseydik herhalde Formula 1 izlemezdik. Button böyle bir ortamda da şampiyon olamazsa söylenecek başka birşey kalmıyor.

  2. Pirelli lastikleri yarışda Button ın stiline ne kadar uygunsa sıralamalarda da bir o kadar ters. Button ın her zaman muzdarip olduğu lastik ısıtma sorunu tek turluk sıralama stintlerinde her zaman geride kalmasına yol açıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir