Rosberg, Hasarı Sınırlı Tuttukları İçin Memnun

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından Rosberg, geçen hafta kazandığı Çin GP’ye kıyasla Bahreyn’deki yarış için kendisine daha çok güvendiğini söylemişti.

Alman pilot, ilk turda kaybettiği yerleri geri almak için uzun bir mücadele verdi ve sonunda ancak 5. sırayı elde edebildi.

Rosberg: “Elbette geçen hafta sonundan galibiyet alarak gelince burada işler biraz daha karışık oldu. Ama her şeyi hesaba katarsak lastikler için en zorlu şartlarda 5. olup 10 puan aldık.”

“Sezonun başında ciddi şekilde sıkıntı yaşadık ve ilerleme kaydettiğimizi görebiliyorsunuz. Bu açıdan, bugünden itibaren gelecek çok fazla olumlu şey ve gelişim var”

Alman pilot, İspanya GP öncesindeki 3 haftalık araya, sezon başındaki sonuçlardan tatmin olarak girebileceğine inanıyor.

Rosberg: “(Amaç) aracı daha hızlı yapmak. Asıl şey bu: Aero ve mekanik açıdan. Her şey bir araya gelecek. Ama bugün bile bu zor şartlarda en iyi üçüncü takımdık”

“Bunda sorun yok. Doğru yolda ilerliyoruz. Diğer bazı takımlar, bizden daha fazla sorun yaşıyor.”

Komiserler kurulu Rosberg’in Alonso ve Hamilton ile olan mücadelelerini inceliyordu. Alman pilota ceza çıkmadı ama bu karar öncesinde açıklama yapmak istemediğini söyledi.


Yorumlar

  1. Ey cCc Rosberg Reyiz cCc (Ülkücü kardeşlerim kızmasın; öylesine bir espri benimkisi)

    Sen ki Michael Schumacher yani yaşayan efsanenin sırtına basarak yükselmiş gösterilen içi 10 ton helyum gazıyla şişirilmiş bir balonsun ve ilahi adalet yerini bularak ne sana 1 kez bile şampiyonluk ne de bundan sonra balına aldığın Çin gibi bir yarış galibiyeti daha verecek. Görüp görebileceğin budur!

  2. harun yarkın avatarı
    harun yarkın

    acaba ross brawnın manevi oğlumu bu rosberg sürekli destekliyor bunu yazık efsane schumiyi de bunun için rezil ediyorlar bizler schuminin rosbergden bin kat iyi oldugunu biliyoruz ama genç nesil bunu anlayamıyor ver schumiyi sorunsuz araç rosbergin yaptığının 10 katını yapsın ama nerde ross amca schuminin adını kullanıp onu sürekli rosbergin gerisinde tutmak için herşeyi yapıyor hr yarış schumi önde bile olsa geç pite çağırılırken rosberg ondan önce pite getiriliyor rosberg öne taşınıyor ben schuminin yerinde olsam bu takımı bırakıp gitmiştim çoktan adamda peygamber sabrı var rosberg kendini hakkinen sanıyormuş onda mikanın cesurlugundan ve efendiliğinden eser yok yetenekleride sınırlı düz bir pilottan ibart rosberg bir tek sıralamalardai iyi o kadar schumi ise rosberg çarpı 20 gibi bir şeydir

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    "hamilton beni dışardan geçti"

  4. Duymadım yazsana bir ne söylemiş?

  5. rosberg'in telsiz komedisini özete koyarlar umarım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir