Massa, Bahreyn Performansı İle Özgüvenini Tazeledi

yazar:

kategori:

F2012, genel olarak beklentilerin çok gerisinde kaldı ve Fernando Alonso’nun Malezya’da aldığı zafere rağmen rakiplerine kafa tutamadı.

Takım, ön grupla boy ölçüşebilme adına İspanya GP öncesindeki Mugello testlerine ciddi hazırlanıyor ve Massa, gelişmiş bir aracın kendisine çok yardımcı olacağına inanıyor.

Massa: “Bu zamanda alınan iyi bir sonuç ama 9.’lukla mutlu olmanın Ferrari’nin tarzı olmadığını da biliyoruz. Bunun yanında (Bahreyn’deki) performans sezonun geri kalanı için bana güven verdi.”

“Dişe dokunur sıralar için mücadele etme adına mümkün olduğunca kısa sürede aracın performansını geliştirmemiz gerektiği de ortada.”

“Barselona’ya herkes büyük güncelleme paketleri getirecek ve biz, diğerlerinden daha iyi bir iş çıkarmalıyız. Çünkü şampiyona başında açılan arayı kapatmamız gerek.”


Yorumlar

  1. yarışı izlediysen iki hamur arasındaki fark çok fazla değildi. bence alonsoyu geçememesi normal. inş çok yakında alonsoyla aynı seviyeye gelcek.. Massaya o kadar yükleniyorlar ki Alonso'dan soğudum artık..

  2. bir çiçekle bahar gelmez be felipecim 🙂

  3. Massa dün iyiydi İNŞALLAH.Ama bunu istikrarlı yapması lazım.Birinci sınıf bir sürüşü olmadığından nisbeten kötü araçlarda zorlanıyor.Ancak araç gelişirse Massa'nın da Alonso'nun podyumlarına ortak olacaktır.Massasever tifosiler dünden memnun olabilirler.

    Bu arada bir konuyu belirtmek isterim: Elimden geldiğince sporun tüm dallarıyla ilgilenen birisiyim Allah'ın izniyle.Fakat hiçbirinde bireyleri desteklemedim.F1 için de benim için aslolan takımdır.Schumacher için de bu böyleydi,ki onu Alonso'dan daha fazla destekliyordum.Alonso yarın başka takımda yarışsın benim için Hamilton'dan,Raikonen'den bir farkı kalmaz.Yalnız bu şartlarda bizi hedefe götürecek pilot da Alonso'dur.Ona yardım etmeliyiz,Domenicali doğru söylemiş.

  4. Sence bu Massa'ya bağlı birşey miydi? Takımın istediği bu ve o da onu yapıyor. Massa geçse belki hami de geçecek diye tutuştu beyfendi muhtemelen. Alonso değil tabi domenicali yada her kimin haltıysa. Eski ferrari nerede çok merak ediyorum!

  5. >Massa>Ferrari avatarı
    >Massa>Ferrari

    Buda kapak olsun Massa dan birşey olmaz diyenlere

    Bügün 2 puan alan yarın 12 puan alır

    Barcelona'da herşey belli olacak orda dananın kuyrugu kopacak

    Oldu oldu olma Domenikali'yi Ferrari EMEKLIYE ayırsın.

  6. Ömer_Massa avatarı

    the schuey arkadaşım sen bu söylediğinde ciddi misin?yoksa şaka mı yapıyorsun?
    sence neden geçemedi sen bugün o saçma sapan konuşan stefanoyu unuttun heralde.sence geçse ne olurdu bir fikrin var mı?
    bugün massa'nın eleştirilecek en küçük bir hatası bile yok gerçekten çok iyi sürdü mücadele etti…

  7. valla onu bunu bilmem de pilotun kralı olsam ferrariye gitmem heralde . herif yarışsammı yarışmasammı diye ne yapacagını şaşıyrıyo. bi haberde diyorki ''Formula 1 – Domenicali Massa'ya Uyarı: "Alonso ile Mücadele Etme, Öğrenmeye Çalış" '' bu nedemek ya. adamdan hızlı olmasını istiyorsun ama 7. sıradaki diğer adamı geçmesini istemiyorsun bu ne çelişkidir.ya bırak ikiside gidebildigi kadar gitsin. sen arabanı yapmaya bak….

    daha öncede söyledigim gibi sadece arabaya adapte olamıyor adamın sorunu bu . arabayı çözdüğünde olay bitecek. zaten ferrari bu sene kötü. birde araç alosnoya göre yapılıyor demekki busene çok farklı bi araç meydana çıktı massa için ve kullanamıyor yada kendi ayarlarını araca oturtamıyor…ama görünen o ki bu yarışta daha iyiydi umarım sıradaki yarışlarda performans arttıracak…..

  8. Ya massa git Allah aşkına lastik avantajın olmasına rağmen Alonsoyu onca tur geçemedin yetmezmiş gibi Hamiltona da geçildin bunlarla mücadele edemeyeceksen hala ne gelişmesinden bahsediyorsun

  9. bu duruma sevinen bir Ferrari pilotu.?

  10. en sonunda yine fernandonun arkasında bitirdi ama umut verdi bu sefer gerci bu pisti seviyor massa aldanmısta olabiliriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir