Alonso'dan Baskı Altındaki Massa'ya Destek

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, Ferrari’deki koltuğunu elinde tutmak için mücadele ederken Takım Patronu Stefano Domenicali, aslında Massa’nın Formula 1’deki geleceğinin de tehlikede olduğunu ifade etmişti.

Öte yandan Maranello kökenli takım, Fernando Alonso ile Malezya’da galibiyet aldı ve İspanyol pilot, şampiyona liderinden hiç de uzakta değil.

Massa üzerinde baskı bu nedenle daha da artarken Alonso, takım arkadaşı hakkında El Pais’e konuştu.

Alonso: “Harika bir kalkış yaptı; trafikten ayrıldı ve süper bir yarış çıkardı.”

“Ama bunu daha yeni keşfetmedik. Felipe, Bahreyn’de iki defa kazandı. Bir şey kanıtlamasına gerek yok”


Yorumlar

  1. galiba bizim massa geçen haftaki ultimatomdan sonra el öpmeye gitmiş..

  2. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Alonso üzerine düşeni yapmış . Massa'nın o kazası kariyerini bitirdi , yoksa kanıtlamaya ihtiyaç duyabilecek bir pilot değil . hatta bir şampiyonluğu Singapur'da Ferrari pit ekibi yüzünden gitmişti . Şampiyon olmasını isterdim .

  3. Güzel yapmış ancak daha fazlasını yapmalı çünki buna onun ihtiyacı olacak.
    Fernando kişisel al ver'leri bırakıp (Massa hareketlerinden bağımsız) abi, takım lideri pozisyonu yürütmesi lazım (takım ataması kastetmiyorum) kendisine saygıyı arttırabilirse kendisi kazanır yoksa Massa en fazla ona yara vermeye devam eder.
    Takım çok güzel mıçtı bence toplamak ona düşer yani ben olsam öyle yapmaya çalışırdım Massa'nın bozuk plak halinde devam etmesi en kötü benim 2nci 3 ncülüğüme mani olur. Adamın performansı düzelmeye başladı adam doğal olarak önce takım arkadaşıyla mücadeleye girişme hissine sahip çünki bunu basın, takım, herkes oluşturdu. Yoksa çok da güzel Fernando'nun arkasını kollar, avantaj yakalayabileceği anı kollardı. Felipe bunları yapmayacak, yapmayan bir insan değil.

  4. sen sevme, bırak o ayrıcalık bize kalsın

  5. kargaların kahkaha'sımı geliyor kulağıma nedir gakk gakk huhuhu aynı kore 2010 zafer utrundaki gibi hahahah huhuhu hehehee.evet vet kargalar bile gülüyor.

  6. ayrıca bu sözlerinide samimi bulmuyorum.2 defa kazandığını zaten herkes biliyor.bunlar kelime oyunu başkada birşey değil.sizde çıkıp eski yorumları burada paylaşarak ortalığı kışkırtmayın.hazır sitedekilerin tatsız yorumları okumak zorunda bırakmayın.

  7. hala o sözümün arkasındayım.mıdı gilli arkadaşın dediği gibi önde olsa yer verir.farklı strateji fernando faster.bunları yapan benmiyim yoksa alonsomu.gururu şerefi olan hiç kimse 2.ci pilot rolünü üstlenmez.başkasının mutluluğu için hangi insan yaşar ve yaşatır.kalbinde allah korkusu olan insanda merhamet olur.schumiye 2006 şempanze hareketi yapan alonso değilmiydi.pilotaj olarak bilmem ama kişilik olarak benim gözümde beş para etmez.kişiliği olmayan insanıda niye seveyimki.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İnandırıcı bulmazsınız tabi..
    Sizin istediğiniz gibi konuşmamış.
    Keşke Alonso ""Massa sadece lastik harcamaya yarıyor"" deseydi de şurda klavyelerimizin biraz tozu gitseydi.

  9. >Massa_ALONSO< avatarı
    >Massa_ALONSO<

    Takım arkadaşı dediğin böyle olmalı Massa da toparlanabilir Avrupa yarışlarında ve çok çok yeni güncellemelerle gelecek ne olacagı belli degil önede çıkabilirler olduğu yerde kaöabilir

  10. Ömer_Massa avatarı

    benimde bu söylediklerine inanasım gelmiyor.samimi bulmuyorum.

  11. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Mark Webber: '' I think the team is happy with the result today'' 2010 Silverstone GP,after Qualifying-Press Conference.

  12. Buna inanalım mı acaba? Böyle bir takım arkadaşına kim destek vermez ki.Hiç bir zorluk çıkarmıyor önde olsa anında yerini veriyor.Çıkıp kötü bir pilot mu diyecek.Ki mevzu bahis alonso.Zaten takımda da o tutuyor.

  13. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Yine sormuslar, Fernando da yanitlamis. Felipe Bahreyn'i bir basamak olarak kullanabilirse belki koltugunu koruyabilir, ama isi gercekten cok zor.

  14. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    dün domenicalli haberine formil ne isimli arkadaşın yazdıkları vardı.Alonsonun bu konuyla ilgili neden gıkının çıkmadığını söylüyordu sonrada Allah inancı ahirete iman ve merhamet gibi konulardan bahsetmişti.şimdi eğer o saydıkları kendinde varsa utanıyordur.

  15. no comment..

  16. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    raikkonen spora veda ettiğinde alonso favori pilotumdu o zaman.çok yetenekli zeki bir pilot.ama yarışta massa'ya çekil önümü kapatma gibi dercesine davranıp.pist dışında çok yetenekli birisi falan demen onuda bizide aptal yerine koyduğunu gösterir.alonso'nun yeteneği tartışılmaz.micheal,alonso ve raikkonen bu spora her zaman gelen adamlar değil.o yüzden daha çok schumi gibi olup sempatik olmak yerine bizleri aptal yerine koyan açıklamaları bırak artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir