Button: "Puan Kazanamamak Üzüyor"

yazar:

kategori:

Sezonun Avustralya’daki açılış yarışını kazanan Button, Malezya’da 14. olabilmiş, Çin’de ikinci olarak yeniden podyuma çıkmış ve Bahreyn’de ise yarış dışı kalmıştı.

Button, dört yarışın sadece ikisinde puan alarak elde ettiği %50 başarının bu sezon yeterli olmayacağını söylüyor ve hedefinin daima zafer olduğunu belirtse de istikrarlı puanlar almanın önemine değiniyor.

“Her yarışta iyi sonuçlar almak istersiniz. Puan alamamak çok büyük bir olaydır ve sizi yaralar. Önlerde yer almalı ve istikrarlı olmalısınız.”

“Bu sezon istikrarın büyük önemi olacak. İşin aslına baktığınızda, burada hepimiz tek bir amaç için varız; bitiş çizgisini ilk sırada geçmek. Ama bu mümkün olmuyorsa, mümkün olduğunca fazla puan toplamalısınız.”


Yorumlar

  1. türkiyeden alma seçeneği varsa yüklü bir kargo parası ile gelir neden gelmesin

  2. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    merak etme=) bi yanlışlık olsada kimse seni aramaz mail yolu ile mesaj atarlar düzeltilir. sen yeterki iyi ingilizce bilen biri ile alışveriş yap ve adres bilgilerini tam ver gerisi sorun olmaz:=)

  3. Yarış hafta sonları McLaren'in resmi ürünlerini satan tır gelirdi İstanbul Park'a ama artık maalesef öyle bir şansımız olmadığı için tek çare McLaren Shop gibi duruyor. 1-2 haftada sipariş ettiğin ürün eline ulaşıyor ama forza mclarens arkadaşında dediği gibi kargo ücreti biraz fazla. Birde Hugo Boss mağazalarında belki bulabilirsin hiç bakmadım ama ulaşma şansın varsa bir şansını dene. 🙂

  4. arkadaşım teşekkürler 🙂 hamilton ve button t-shirtleri çok hoş valla kesin almam lazım.Ama bi sorun oldu diyelim adamlar aradı ben ingilizce konuşamam valla 😀

  5. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    türkiyede maalesef sahte ürünler hariç orjinal ürün bulamazsın.2-3 sezon öncesine kadar vodafone shoplarda ürünler vardı fakat rağbet olmayınca kaldırıldı.mclaren eshop çok güvenilir bir site 2-3 kez ürün sipariş ettim 1hafta içinde ürünler elime geldi fakat kargo ücreti yanlış hatırlamıyosam 20-25 dolardı 1 tshirt de alsan bu kargo ücretini verirsin 1tshirt 1 ayakkabı alsanda…bu kazığı yemiş biri olarak söylüyorum=)ama site 10 numara güvenilir tavsiye ederim.

  6. arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Türkiye de mclaren t-shirt ü bulabilceğim yerler neresi. http://www.mclarenshop.com dan sipariş versem Türkiye'ye sorusuz gelir mi acaba. bilgisi olan var mı ?

  7. 2011'de de lastik koruma vardı. 2010da iyiydi lastikler. herkes zorlamadan sürdüğü için yavaş pilot ile hızlı pilot arasındaki fark yok artık bunu anlamak zor mu? hamiltonun 30 puan civarı gerisindeydi. hamilton son yarışlarda ya hep ya hiç diyerek 2-3 yarış dışı kaldı. fark daha da fazla olabilirdi.

  8. Honda bar da iken her yarış sonuncu olan buttona bak hele sen 😀 puan almamak sizi yaralar diyo. 😀

  9. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Açıkçası Button lastiklerden avantaj sağlamıyorki.Yarış performansını 2010'dan sonra ciddi şekilde arttırdı ve hızlandı.Lastikler gitse bile hızlı olacaktır.2010'da Hamilton'un çok ta gerisinde değildi sadece 1 galibiyet farkı kadar puan vardı.

  10. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Açıkçası Button lastiklerden avantaj sağlamıyorki.Yarış performansını 2010'dan sonra ciddi şekilde arttırdı ve hızlandı.Lastikler gitse bile hızlı olacaktır.2010'da Hamilton'un çok ta gerisinde değildi sadece 1 galibiyet farkı kadar puan vardı.

  11. button ın başında eger ilk 2 yarışta bişe gelmeseydi şimdi
    adam şampiyona lideriydi buttuno haksızlık yapmayalım sırf lastikleri iyi saklıyo diye iyi sonuçlar almıyo saf hızıda fena değil şimdi

  12. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    seninle aynı görüşteyim royal.

  13. buttona saygı duyarım ama* bu lastikler yine değişecek gibi görünüyor baskılar çoğalıyor yavaş yavaş. ilerleyen yarışlarda daha da artacak umarım. bu lastikler olduğu sürece ne yapabiliyorsa yapsın, çünkü lastik koruma zorunluluğu ortadan kalktığında button'un gerilere düşeceği kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir