Mclaren Tekrar Orta Garajda!

yazar:

kategori:

Mclaren takımı son 3 yarışta pit alanında son garaja yerleşmesinin ardından Monaco’da tekrar ortada bir garajda yer aldı.

Woking kökenli takım sezonun ilk 2 yarışında Red Bull ve Williams garajları arasında, yani 5. garajda yer almış ancak Bahreyn ile birlikte son garaja atılmıştı.

Sezon sonuna kadar böyle olacağı düşünülsede Mclaren Monaco’da yine Williams ve Red Bull arasına konumlandırıldı.

Motorhome’u hâlâ padoğun sonunda bulunan Mclaren daha önce garajın sonuna yer almasından dolayı endişelenmemişti çünkü bu pit yapmalarının ardından temiz bir çıkış yapmalarını sağlıyordu.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    kaan aşagıda espirine çok güldüm ama gayet mantıklı düşünmüşsün bravo:DDD belki de bize avantaj sagladıgını düşenenler şikayet edip ortada olsunlar filan demişlerdir:DDolur olur valla:DD bu konuda görüşümü çok kez soyledim ki kim nerede olmayı hakediyorsa orada olmalı,öyle ya da böyle.

  2. kaan kaanhan avatarı

    bana göre son garaj avantajlı olabilir çünkü 1.garajdasınız yarış esnasında pite giriyorsunuz lastikler battaniyelerinden çıkarılmış sıcacık, fırından yeni çıkmış ekmek gibi 😛 ama pitin başından sonuna kadar yavaş gitmeniz lazım lastik nispeten soğuyor, son garajdaki takım takıyor lastiği basıyor gaza 😀

  3. Sonuncu takım son garajı alıyorsa Mclarende orada olmak zorundadır.Hiç hoşuma gitmiyor böyle durumlar hangi takım olursa olsun böyle yapılmamalı.

  4. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Sağır sultan bile biliyor McLaren' e verilen cezanın fazla abartılı olduğunu ama bir tifosiciler anlamadı.

  5. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    ya oldu olacak araçların 22-23 numarasınıda 9-10 yapsınlarda tam olsun bari BU NE YAA çocuk oyuncagımı ceza cezadır kardeşim.Sonuncu takım Mclaren bu bukadar basit !!!

  6. Yarış açısından avantajlı veya dezavantajlı bi garaj yok bence. Sonuçta pit mesafesi aynı, neresinde durup kalktığının bir önmi yok. Sadece takımların motorhome'ları açısından bi fark olabilir, bu da yarışa etki etmez.

  7. kaan kaanhan avatarı

    mclaren burda zaten iyi, birde son garaja koyup + avantaj yaratmayalım diye düşünmüşlerdir kesin 🙁

  8. bu ne ya oyuncak mı bir oraya bir buraya bu işte bi iş var ama nese..

  9. FIAya diyorum bunu.

  10. Bir karar versinler ve değiştirmesinler artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir