Vettel'den Vatandaşı Schumacher'e Destek Geldi

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Schumacher, Sakhir’deki yarışın ardından bu lastiklerle sınırları zorlayamadıklarını belirtmiş ve bir anlamda Pirelli’yi eleştirmişti.

Schumacher’e gelen tepkiler için Vettel: “Biraz abartılı oldu.”

“En nihayetinde hepimizde aynı lastikler var ama elbette bir pilot olarak lastiklerden veya araçtan daha fazla tutunma elde etmek istersiniz.”

“Fazlasını istemek bizim doğamızda var; özellikle de diğerlerinden fazlasını (gülümseme)”

“Bu konuyu Michael ile görüştüm; o kadar da çarpıcı değil. Çok uzun zamandır buralarda ve çok şey gördü; lastikler konusunda da”

“Öyle kolayca şok olduğunu da sanmıyorum”


Yorumlar

  1. sebastian vettel daha çok küçük bir çocukken şumi yi desteklerdi onun fanlığını yaprdı sonra büyüdü onla mücadelelere girişti ve ona karşı her zaman saygılı olmuştur

  2. sebastian vettel müthiş bir adam çoçukken şumiyi destekledi şimdi onla dişe diş mücadele ediyor onu destekliyor

  3. sebastian vettel kendine yakışanı yapmış daha küçük bir çocukken koyu şumi fanıydı işe bak şimdi büyüdü onla yarışıyor ona destek oluyor

  4. Sebastian Vettel, ilk defa gerçek manada gözüme girdi. Takdir eyledim kendisini. Bir şampiyona ve kaşar peyniri kıvamlı dandik pirelli lastikleri sayesinde kendini hızlı sanan beceriksiz pilotların aksine kendisinin de yeteneğinin olduğunu bizzat kendi ağzıyla söylediğine şahit olmuş olduk.

    @Muratbank sende ilk defa benm gözüme girdin objektif yorumundan dolayı seni kutluyorum devamınıda diliyorum vettel her zaman şumiyi babası olarak görmüştür onu kendine örnek almıştır
    çocukken onun fanlığını yapmıştır her zaman efsanenin arkasındayız

  5. orhan orbay özkişi avatarı
    orhan orbay özkişi

    Bir f1 plotunun tek rakibi takım arkadaşıdır mantığı var işte 🙂

  6. Sebastian Vettel, ilk defa gerçek manada gözüme girdi. Takdir eyledim kendisini. Bir şampiyona ve kaşar peyniri kıvamlı dandik pirelli lastikleri sayesinde kendini hızlı sanan beceriksiz pilotların aksine kendisinin de yeteneğinin olduğunu bizzat kendi ağzıyla söylediğine şahit olmuş olduk.

  7. Takımdan gelmedi bu destek.Ayrıca Mercedes'in sitesine baktım ki ne göreyim.Hemen Shumi'yi satmışlar.Rosi'nin resimleri ön planda. Efsane Rosi gibi gıcık birisi ile kıyaslanır mı?

  8. vetteli bu yüzden seviyorum adam büyüklerine karşı çok saygılı
    sanırım küçükken şumi fanıymış
    şumi de vettel hakkında çok olumlu düşüncelere sahiptir

  9. Pardon yanlış yere yazı gitti

  10. Adam olacak çocuk şeyinden bellidir.Neyinden di yaa:))?
    Afferin Vettel. Shumi tecrübe abidesi boşa mı konuşacak.

  11. GÜZEL POFPOFLAMIŞ NEDE OLSA kan çekiyor saydıracak hali yok tabiki ağlak bebeğin.

  12. şumiden sonra tutacagım pilot belli oldu böylece..

  13. şıracının şahidi bozacı.

  14. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Adamsın Vettel.. hiçbir pilot ağzını açıp konuşamazken senin konuşman takdire şayan bir çıkış..

  15. yakışır sebastian vettele her zaman arkasındayız efsanenin

  16. bravo adamım bravo sebastian vettel her zaman efsanenin arkasındayız…………Şalu

  17. muammer sandıraz avatarı
    muammer sandıraz

    Bravo sana be.Bir sürü karaktersiz in içinden bir sen çıktın.Mercedes ve Rosberg bile Şampiyona vurmaya çalışırken ufakta olsa destek verdin.Belki senden sonra birkaç delikanlı daha çıkıp bizde bu lastiklerle yarışmaktan mutlu değiliz diyebilir.
    Ayrıca mc laren pit ekibi button ı pitte 9 sn tutarak Rosberg in çenesini biraz daha açtınızya ben size ne diyeyim.

  18. sebastian vettel öylesine müthiş bir adam ve yetenekli pilottur ki
    eşine benzerine rastlamak imkansızdır senin fanın olmak ne güzel bir duygudur
    vettel daha küçük bir çocukken koyu bir şumiciydi
    vettelle şuminin birlikte küçüklük fotoları bile var
    adam nerde duracağını çok iyi biliyor
    hamilton değilmiydi asla şumi gibi kirli olmayacağım diyen
    dela rosa alonsonun şumiden iyi olduğunu söyleyince gıgını çıkarmayan alonso değilmiydi
    zamanında vettel şımarık çocuk diyenler şu haberi okuyunda kimin ne olduğunu öğrenin
    dostunuzu düşmanınızı iyi seçin şumi vettel rosberg(araya karışmış) hulkenberg hepsi alman hepsi bizim çoçuklarımız………….Şalu

  19. Schumacher- avatarı

    Cidden pilotların büyük çoğunluğu şikayet ederken Schumacher'in demecinden sonra gördüğüm ilk destek mesajı bu oldu diğerlerinde övenler bile vardı. Karaktersizler çoğalmış desenize ?

  20. Schumacher in lastiklerin daha dayanıklı olması gerektiğini söyledikten sonra kimsenin ona arka çıkmamasına kızmıştım bunun üstüne sanki schumacher e gıcık verir gibi bazı yalaka pilotların lastikleri öven açıklamaları geldi mercedes bile kendi pilotunu desteklemedi vettel i bu tavrından dolayı kutluyorum.

  21. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    kendine,pilotluğuna güvenen bir sürücünün bu lastikleri savunması zaten beklenemez. bence sadece pilotlar değil araçların yapabilecekleride aşağıya çekiliyor.

  22. Schumi bu konuda desteklenmeliydi, ancak F1 gridinde ne pilotlar eskisi gibi nede takım patronları.
    Schumi gerçek bir pilot ve o mekanik olarak çok hızlı. O aero olarak veya lastiklerin tutarsızlığı ile değil, saf hız ve yol tutuşu ile yarışmış ve sporun ruhuna göre davranmıştır.
    Mademki motorsporlarının en üst seviyesi burası neden sürekli lastiklerin aşınmasından yada yola tutunamasından bahsediyoruzki?

    Schuminin kimsenin desteğine ihtiyacı yok, eleştirdiği için üstüne geliyorlar diye kimseyede biat etmez.
    Çıkar gerektiğinde zorlar, aracın verdiği imkanlar çerçevesinde en iyi dereceyi alır.

  23. Benim anlayamadığım Mercedes'in ne yapmaya çalıştığı. Koskoca takımdan hiç kimse arkasında durmadı bu kadar Pirelli yalakalığı da fazla 2 sezondur en büyük sorunu sen yaşa sonra da git lastikler harika de. Rosberg'e oynamak Mercedes'e pek bisey katmayacak bana göre hele ki grid bu kadar yakınken sezon sonunda olası bir final niteliği taşıyan yarışta Schumi şimdiye kadar ki tecrübesiyle fark yaratabilecekken Rosberg ne yapabilir acaba. Bugüne kadar aman aman ikilli mücadeleye girmemiş girse bile kazanamamış bir pilot sonuçta.

    Vettel birçok kişi tarafından çok kötü pilot olarak gösterilse de başkaları gibi Schumi'ye hiç saydırmayarak efsaneye olan saygısını hep belirten bir pilot. Gençliğinin verdiği hislerle berbat geçen bir yarışın ardından bir hata yapmış olması daha sonra da işi inada yada gurura bindirip geri adım atmaması onun kötü bir pilot olduğunu yada kötü bir insan olduğunu gostermez bana göre…

  24. Adam şampiyon doğal olarak Rosberg gibi kıllık yaratmıyor gerçekleri söylüyor.Vettel gerçekleri söyleyebilir buda sizi üzebilir 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir