Schumacher: "Barselona'da Pist Karakteri Bize Uygun Değil"

yazar:

kategori:

Sezon öncesi testlerde Circuit de Catalunya’da iyi durumda görünen W03, Çin’de Rosberg’in zirveye çıkması ile artık kazanan bir araç haline de geldi ve gelecek hafta İspanya GP için yine galibiyet adayları arasında yer alıyor.

Schumacher ise beklentileri düşük tutuyor ama bunun yanında, Mugello’da edinilen bilgilerle önümüzdeki birkaç yarışta gelişim göstereceklerini düşünüyor.

Schumacher: “Testlerle ilgili olumlu şey, üzerine çalıştığımız gelişimlere gerçekten yoğunlaşabildik. Bu bize, hemen gelecek yarış olmasa da, daha fazla gelişim için iyi bir temel sağlamalı”

“Barselona, çok tur attığımız bir pist ve bu yüzden biliyoruz ki karakteri bizim lehimize değil. Ama oraya gidip elimizden geleni yapacağız; aynı zamanda gelecek şeyler (gelişimler) üzerine çalışmaya devam edeceğiz.”

Takım arkadaşı Nico Rosberg ise Mugello’da alınan derslerin ardından İspanya’ya daha iyi durumda gidebileceklerine inanıyor.

Rosberg: “Bu hafta Mugello’daki test bizim için çok olumluydu. İnanıyorum ki Barselona’ya, lastikleri daha iyi anlayarak ve aracı nasıl daha iyi ayarlayacağımızı bilerek gidiyoruz”

“Piste aşina olmamıza rağmen yapacağımız hâlâ çok iş olacak.”


Yorumlar

  1. MercedesHurdaGp avatarı
    MercedesHurdaGp

    Gene başlamış bahanelere puhahaha ne oldu schumi 😀 Yoksa Rosbergden turmu yemekten korkuyorsun 😀

  2. Pist karekteri konusunda Efsane haklı tabiki de.

  3. Aga düzde herkes gaza basar,mühim olan virajda basmak.mercedes düzde ki farkı virajlarda kaybediyor. Asıl bu konuda gelişmesi lazım. Lastikleri anlamak yerine herkes için sağlam lastik koysalarda araçlarla uğraşsalar daha iyi olacak. Shumi gibi agresif sürücülere lastik dayanmıyor.

  4. Dişe diş mücadele etmeni ve pist üstünde keyif veren bir sürüş gerçekleştirmeni diliyorum.
    Sorunlardan ve belalardan uzak, şans meleklerin yanında olsun.
    Yerin podyum olursa harika olur.

  5. gene kontrol yedim dünden beri bu kaç oldu yahu

  6. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    ilk virajda çaylak saldırısına uğramazsan , vites kutusu arızası yaşamazsan , ee bide pit stop komandoları tarafından başarısız lastik değişimi yaşamazsan ,tabikide bize uygun olmasa bile en az 5.lik görürüz diye düşünüyorum …

  7. spa-francorchamps ve monza gibi ve kore gibi.

  8. Mercedes düzlüklü pistleri sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir