Kobayashi Güncellemelerden Umutlu

yazar:

kategori:

İlk 4 yarışta bazen performansıyla şaşırtmayı başaran Sauber’in Japon sürücüsü Kobayashi, takımın Katalunya’da performansının tamamını kullanabileceğini düşünüyor.

Kobayashi “Mugello testlerinde yeni güncellemelerimizin ileri yönde adım olduğu hissettim. Bu iyi bir şey ancak sadece Barselona pistinde gerçekten güncellemelerin ne kadar iyi olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü testler asla gerçek kıyaslama yapmanızı sağlayamaz ve bunun yanında Katalunya pisti çok özel bir yer.” 

“Orada her şey -hızlı virajlar, orta hızlı  virajlar ve yavaş virajlar – var. Herkes pisti çok iyi biliyor olsa da orada ayarları tam olarak hazırlamak çok zor. Ancak aracınızı orada iyi bir şekilde ayarlayabilirseniz tüm pistlerde hızlı olursunuz. Sürücüler, araçlar ve mühendisler için mücadeleci bir hafta sonu olacak ve tekrar yarışmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Sergio Perez “İspanya yarışı çok ve diğer Avrupa yarışları için çok sabırsızlanıyorum. Bana göre Katalunya pisti takvimdeki en özel pistlerden birisi. Pisti GP2’den ve geçen seneki Formula 1 yarışından, aynı zamanda testlerden iyi biliyorum.”

“Geçen sene ilk Formula 1 puanlarımı 9. olarak orada kazanmıştım. Umarım bu sene de puanlar kazanırım. Bahreyn’deki yarışımız büyük hayal kırıklığıydı bu yüzden umarım yeni aero paketimiz Barcelona’da iyi çalışır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hadi bakalım kamui göster kendini!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir