Button, Mclaren'in Sorunları Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Button “Çok iyi bir aracımız var, ilk yarışta ve Şanghay’da çok hızlı olduğumuzu gösterdik ancak en hızlı araca sahip olduğumuzu söyleyemem. Son yarışa bakarsanız mükemmel bir hafta sonu değildi ancak temelde hızlı değildik.”

“Lotus ve Red Bull’lar bizden bir saniye hızlıydı. Bunu anlayamıyorum ve F1’de kimse bu tür değişikliklerin nedenini anlayamıyor. Ancak bizden bir saniye hızlı araçlarının olduğunu sanmıyorum.”

“Piste bağımlıydı ve koşullar büyük fark oluşturdu. Her zaman lastikler hakkında konuşuyoruz ancak koşullar lastiklerin belli araçlarda çalışması konusunda büyük değişiklik yapıyor.” dedi.

Button, mevcut koşullar altında yarıştan önce kimin favori olduğunu söylemenin zor olduğunu düşünüyor.

Button “Şu anda kimin hızlı olduğunu anlamak çok zor. Melbourne ve Çin’de biz ve Mercedes’tik. Son yarışta Lotus ve Red Bull’du.”

“Farklı pistlerde bu kadar çok takımın galibiyet mücadelesi verdiği bir durumda hiç olmadım bu yüzden aracımızın rakiplerimize oranla nerede olduğunu söyleyemiyorum. Hep son yarışınız kadar iyi olduğunuzu savunuyoruz ve Lotus ile Red Bull, yenilmesi gereken araçlar.”

“En şanslı sezonumuz da değil. Takım ya da bizim tarafımızdan hatalar oluyor.”

“Anlaması güç ancak bu spor ve taraftarlar için iyi. Ancak takım olarak bir haftadan diğer haftaya olan değişiklikleri anlamaz zor.”

“Aracımız aerodinamil ve mekanik olarak güçlü ve fena değil.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. gerçektende garip gidiyo 2012 sezonu acaba tezğahmı diye düşündüğüm oluyo bazen hani yarışlara heyecan katması için sürükleyici olması için

  2. Button Ferraride geliyor dikatli ol derim ben

  3. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    kör dövüşü.. aynen. cuk diye oturuyor bu tabir

  4. Bu sene tam bir kör dövüşü şeklinde geçiyor, geçtiğimiz senelere baktığımızda az çok sene sonu tahmin edilebiliyordu ancak bu sene araçların karakterleri pistlere göre tamamen farkllık gösteriyor. Hatta bazen sıralama turları bile bir fikir veremiyor. Bu konularda Jenson'a hak vermemek mümkün değil,

    Ha heyecan duyuyor muyum, asla! Maalesef yıllardır süregelen saçma sapan kurallar silsilesi maalesef beni bu spordan soğuttu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir