Schumacher, Lastik Tartışmalarını Gündeme Getirdiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Alman sürücü, Bahreyn yarışının ardından Pirelli’nin çok yumuşak olduğunu söyleyerek eleştirmişti.

Schumacher “Açıkçası sizin konuşmayı sürdürdüğünüz bir konuya değindik ve Formula 1 böyle olmalıdır.”

“Ben kendimi ifade ettim ve bir bölümün daha fazla olduğunu, azınlığın faydasından çok herkes ya da büyük çoğunluk için daha eşit olması gerektiğini söyledim.” dedi.

Schumacher, yorumlarının lastiklerden maksimumu çıkaramadığı için duyduğu sinirden kaynaklanmadığını söyledi.

Schumacher “Bu yorumların kesinlikle hayal kırıklığı yaşamamla bir alakası yok çünkü gerçekten hayal kırıklığı yaşamadım. 22. başladım ve 10. oldum ve bu olumlu bir sonuç. Diğer olanlar benim kontrolüm dışındaydı.”

“Benimle bir ilgisi yok, genel bir tartışmanın başlamasını istedim ve konuşmalarının yönünü sadece ben belirleyemem ancak partnerlerimizle işlerin gelişmesini sağladığımız için mutluyum ve Pirelli önemli bir partnerimiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Adam sonuna kadar haklı…sadece yarış çizgisi dışında biriken lastik parçaları bile atak sırasında üzerinden geçen pilotun yarışını mahvediyor…oysa bu sene lastik parçaları görmeyeceğimiz söylenmişti Pirelli tarafından…bu da sıradan pilotlara yarıyor açıkcası…

  2. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Nico Rosbeg ile ilgili bir haber okudum yabancı bir sitede.Çin GP'sindeki başarım Michael için çok zordu demiş.Michael'in kendisini içtenlikle kutladığını belirtmiş ama sürekli olarak kendisini öven ve içten içe Michael'in bu durumdan dolayı ''zor bir gün'' geçirdiğini ima eden lafları mevcut.Açıkçası pek hoş bir düşünce değil.Birde Nico Rosberg,Norbert Haug'a,alabiliyorsanız Michael'i alın diyerek kendine güvendiğini ispatlamış,ondan çekinmiyormuş.Buda Michael'in takımda 1 numara olduğu iddalarının ardından yapılmış bir açıklama.

  3. Eleştirmeyen kişi, insan olabilir mi? İnsan düşünen ve bunu konuşmalarına yansıtabilen bir varlık, Schumacher'de açıklamaları ile bunun sonucunu yansıtmıştı her yetişkin birey gibi, ancak bazı aklıevvel ileri yapay zekâlar "yeaaa yok bölleee olur muu!!! ama bz çk mtluyuzz…." gibilerinden kabak çiçeği gibi açtıklarını gördüğümde dedim ki demek yeni nesil formula 1 bunu seviyor.

    Ancak ben safkan yarışçıları özledim, onların gerçekten çarpışmalarını, lastik dayanacak mı derdine düşmeden savaşmalarını özledim. Bu yüzden artık sabahın köründe kalkıp canlı yarış izlemiyorum, deli gibi takip etmiyorum, Çünkü o pistte bulunan safkan yarışçılar piste bütün enerjilerini yansıtamıyorlar, mekanik dönem de bitti!

    Açıklanan nedenlerden ötürü sonuna kadar arkandayım Michael.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir