Grosjean Aracın Dengesinden Memnun

yazar:

kategori:

Günü altıncı sırada tamamlayan Lotus pilotu zaman tablosunda takım arkadaşının hemen arkasında yer aldı. Grosjean otomobilin dengesinin her iki lastikte de çok iyi olduğunu söyledi. 

“Bugün oldukça iyiydi. Hava çok güzel, otomobil harika durumda, tur zamanları da umut verici. Mutlu bir adam olmamam için bir neden yok. Aracın dengesi her iki lastikle de oldukça iyiydi. Uzun sürüşlerimizi de bize pazar günü için bir fikir vermesi adına değerlendireceğiz.”

“Lastiklerin performansının düşük olduğu son turlarda bile otomobil performansından memnun kaldım. Bu da bu hafta sonu için iyiye işaret. Mücadele elbette çok yakın, sıralamalar ilginç olacak. Yarın için sabırsızlanıyorum.”


Yorumlar

  1. Tek kelime ile harika bir pilot Romain özellikle de geri bildirim de takım çok memnun. Bu gün Live Timing den takip ederken en iyi S1 ve S3 sektör derecesi ile geldi ama önüne çıkan Hrt ve Marussia pilotların dan nasibini aldı ve geride kaldı. Bu engelleme olmasaydı günü birinci yada Buttonun arkasın da ikinci bitire bilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir