Massa Kötü Sonucu için Trafiği Neden Gösterdi

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilotun takım arkadaşı Fernando Alonso, güncellenmiş F2012 ile 3. oldu ama Massa, ikinci seansın en yavaş ismi olarak geride yer aldı.

Massa: “Trafik vardı. Turumdaydım ve piste çıkış turunda yavaş giden birçok araç vardı. Frenleme konumunu tamamıyla değiştirmek zorunda kaldım. Bu yüzden 0,4-0,5 saniye kaybettim. Utanç verici. Sıralamanın ne kadar rekabetçi olduğuna bakınca bu, çok sıra anlamına geliyor.”

Yarış için beklentileri konusunda Massa: “Yarın kesinlikle çok daha güçlü bir yarış bekliyorum.”

Ferrari Barselona için bir dizi güncelleme hazırlasa da Massa, araçta o kadar da büyük adım atılmadığını; Alonso’nun şahsi çabasını 3.’lüğü getirmiş olabileceğini işaret etti.

Massa: “Dürüst olmak gerekirse attığımız adım beklediğimiz gibiydi. Beklediğimizden fazla değildi; beklediğimize benzerdi. Fernando sıralamada kesinlikle harika bir iş çıkardı”

“Ama aracın evrimi ve gelişiminden gördüğümüz kadarıyla rakamlar ve diğer her şey beklediğimizden ne aşağıydı ne de yukarı. Gerçekten çok büyük bir adım değildi; küçük bir adım”


Yorumlar

  1. Bakalım Yarıştaki bahanen ne olacak???

  2. Ömer_Massa avatarı

    Arkadaşlar ama Felipe'yi biraz ağır eleştiriyorsunuz.adam trafik vardı diyor.bunun bahane olarak görülmesi çok yanlış.ama trafik olmasa zaten alonsonun hemen arkasında olurum mu dedi?hayır.eee nedne bu kadar suçluyorsunuz.bugün çok iyi yarış çıkarırsa o zaman ne diyeceksiniz?

  3. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    Bu kadar yüzsüz olunmaz arkadaş bu rezillik ne zaman bitip bu adam kovulacak çok merak ediyorum.

  4. ah be massa, senin sonunda ralf schumacher gibi olacak

  5. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Herşeye Bir Bahanen Var. Takım Arkadaşın 2. Sıradan Kalkıyor Sen 16. Sıradan. Böyle Birşeyin Hiçbir Şekilde Açıklaması Yok

  6. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ya ferrari rica ediyorum al heidfeld'i bu senelik, şu massa konuşup duruyo boş boş. Her sırlamadan ve yarıştan sonra ne bahane bulacak diye bekliyorum. Massa sen bitmişsin bırak artık. Hiedfeld hiç olmazsa ilk 6-7. sırada falan olurdu bu araçla.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hep diyorum, bu adamlan ferrari takımlar şampiyonu olamaz. Diğer takımlar hep 2 şer pilotuyla puan alırken ferrarinin tüm yükü Alonso'ya biniyor. tüm arışları kazansa bile yetmez takımlar şampiyonluğuna. 3-5 puanda olsa bunu alacak adam lazım ferrari ye acilen.

    Saçmalığın daniskası, lan sana trafik varda senlen beraber tur atanlara yokmuda onlar kalıyor q2 ye sen kalamıyorsun. Biri de senna, diğeri de pole alan maldonado o traifktekilerin. YUH…

  8. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    trafik vardı da ne oldu engelleme olmadı bişey olmadı,herkes kenara adam gibi çekildi.

    Ferrari acaba ne zaman son verecek bu rezilliğe

  9. Massa yarın yarıştada böyle gidersen Montezemole ye Domenicaliye gözükme
    Tamam Alonsolan seni karşılaştırmıyoruz ama bi ferrari pilotuna yakışan bir sıralama degil bu en azından ilk 10'da ol bali
    IYI ŞANSLAR YARINKI YARIŞTA IYI PUAN TOPLAMALAR

  10. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Gerçekten trafik vardı.Adamın hakkını yemeyelim.

  11. 17.Olduktan sonraki surat ifadesini gördümde ağlamaklı gibi geldi bana,bu bir adamın bitmişliği,tükenmişliği artık.Massa nın acilen ferrari den ayrılması gerek zorlamanın anlamı yok mental açıdan bitmiş.Trafiğe takılsada bahane olmaması gerek bu sene sonunda kendine orta sıralardan bir takımda yer bulup eskisi gibi zevk almalı sürmekten.kafası daha rahat olur ve kendini işine verirse daha faydalı olacaktır.

  12. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Adam kendi kendini rezil etmek için her şeyi yapıyor yahu! Yok Alonso' nun şahsi becerisi! Ezme be adam kendi kendini.

  13. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    attığın turu onboard göstermeseler belki yerdik,bir dahakine daha iyi yalan söylersen inanırız belki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir