Sutil Formula 1 Kariyeri Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

İspanya GP’sini padoktan izleyen Alman pilot Formula 1’e geri dönmek için bir şans elde edebileceğine inanıyor.

“Daima arayıştayım ama şu anda elimde bir şey yok. Bu yarışa gelmeyi istedim çünkü ilk Avrupa yarışı. Yeniden padokta olmak ve tanıdığım yüzleri görmek hoş bir duygu.”

“Şu anda boş koltuk olmadığından beklemek zorundayım. Ama insanların benim hazır ve beklemede olduğumu biliyor. Onların beni çağırmasını beklemek zorundayım.”

“Birçok takımla görüşüyorum ama şu anda bir şey söyleyemiyorum. Belki ilgilendiklerini söylüyorlar ama daha fazlasını açıklamıyorlar. Beklememi, zinde kalmamı, belki bir fırsat doğabileceğini belirtiyorlar. Bunlara inanmak zorundayım.”

Sutil spora profesyonel bir çerçevede dönmek istediğini, paralı pilot olmak istemediğini söylüyor.

“Para teklif etmiyoruz. Beş yılın ardından, insanlar benim iyi bir pilot olduğumu biliyorlar. Onlara sponsor getirmem gerekmiyor.”

“Sadece sürüşümün karşılığı olan maaşımı istiyorum hepsi bu. Bir yarış pilotu gibi karşılık görmek istiyorum. Spor için takıma para getiren pilotlardan çok gerçek yeteneklerin kokpitte olması önemli.”

Sutil, ocak ayında mahkemede aldığı cezanın kariyerini etkilemeyeceğini söylüyor.

“O olay bitti ve neticesinde benim karşılaştığım bir kısıtlama yok. Seyahat edebiliyorum, Daha önce yaptığım her şeyi yapabiliyorum.” 



 


Yorumlar

  1. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    rambo bitti mordo başladı şimdide ;)))

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Perez Olmazsa

    Sutil Force Indıa'ya

    Di Resta Ferrari'ye Olabilir.

  3. Müslüm Babacıdır o, pes etmek yazmaz kitabında! Saygılıdır da, bak, beklerim diyor sıramı, para işi de ters diyor bize.. Tam Müslüm Babacı yav.. Bi F1THS'lik yaptınız, artık böyle benim için Aslan Sütil..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir