Ferrari, Massa İle İgili Haberleri "Komik" Buluyor

yazar:

kategori:

Twitter hesabında Ferrari, Jerome D’Ambrosio dâhil olmak üzere birçok ismin öne sürüldüğü haberlerin “komik” olduğunu yazdı.

Ama bu söylentiler, Massa’nın performansını yükseltmesi gerektiğini ifade eden Maranello kökenli takım tarafından alevlendi.

Telegraph yazarı Tom Cary: “Çok dikkatlice yazıya dökülmüş bir açıklama”

“Bu sezonun çılgınca gidişatına bakınca, (Ferrari’nin) sezon ortasında (Massa’yı) göndermesine gerçekten çok şaşırmam”

İsviçre gazetesi Blick’e göre gelecek yarış Monako, 30 yaşındaki pilotun son şansı.

Koltuk için adaylar şu an için beklemede.

Adrian Sutil: “Ferrari, hazır olduğumu biliyor. Bana ihtiyaçları olursa ve isterlerse, arayacaklardır.”

Padokta inanılan o ki Massa’nın takımdaki yerini korumasında “Todt” etkisi var. Brezilyalı pilotun menajeri Nicolas Todt, onun da babası FIA Başkanı Jean Todt.

Bu hafta Brezilyalı O Estado de S.Paulo Gazetesi’ne konuşan Ferrari Sözcüsü Luca Colajanni: “Başkandan başlamak üzere takımın Felipe’ye güveni tam”

“2013’te kimin pilotumuz olacağına karar vermedik ama Felipe göz ardı edilmez”

Aslında 2009 Macaristan GP’deki kazasından bu yana Massa’nın performansının bu olay yüzünden etkilendiği söylenir.

Colajanni: “Felipe’nin o kaza nedeniyle yavaşladığını düşünmemize neden olacak herhangi bir kanıt yok. Sıfır”

F1 doktoru Gary Hartstein: “(Macaristan 2009) Böylesi bir olay sizi değiştirir ama bu demek değil ki Felipe bu yüzden tekrar kazanamıyor.”


Yorumlar

  1. mükremin  aktas avatarı
    mükremin aktas

    felipe massayi yakinda podyumun en tepesinde görecegiz

  2. forza mclarens avatarı
    forza mclarens

    bu yıl hamilton şampiyon olursa jenson takımda ikinci plana düşer hamiton dahada gözde olur takımda…buda jensonun ferrariye geçişini kolaylaştırır..eğer jenson şampiyon olursa hamilton kesin kaçar mclarenden buda ayrı mesele… bu yüzden ferrari pilot konusunda sezon sonunu beklemeli daha alternatifler çoğalacaktır bence…

  3. Ömer_Massa avatarı

    Bu haber hiç olmassa beni biraz rahatlattı.inşallah çok iyi sonuçlar alırda ferrari de kalır demek istiyorum ama bir de şu var iyi yarışıp yeni sözleşmeyi haketse bile massaya açık şekilde derler yine alonso ile yarışmayacaksın sen ona yardım edeceksin.böyle birşey olacaksa da eğer massa gerçekten geri kalan yarışlarda çok iyi sürerse ben başka takıma gitmesini isterim.Ferrari müthiş bir takım olabilir ama takımda suçlu hızlı olsan bile geçemezsin diyorsan diğer pilotuna ondan ahım Şahım yarışlar çıkarmasını beklemeyeceksin…

  4. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Massa sezon içinde kesinlikle gönderilmemeli. Massanın yerıne kımı getırsenız su saatten sonra massa kadar basarılı olur en fazla. seneye hiç degılse dostca veda edılebılır. Sutili aşae biraz ferrari koltugu bence daha çok emek vermesı gerekıyo. seneye button ya da webber ıkılısınden bırı kapılabılır. o da olmadı perez

  5. Ferrari%100 avatarı

    Massa iyi puanlar alsa her yarış bundan sonra ilk 6>5 oynasa 2013'te yeri FERRARI'de hazır
    Bundan sonra iyi yarışlar geçir lütfen

  6. o laf denicek bi konuma düşersem eyw derim

  7. o klişe lafı burada size derlerse ne olarak hissedersiniz?

  8. Lovely_F2008  avatarı

    Bırak Allah aşkına ya olsun o kadar . Force İndia bile ''çok iyiyiz , harika geliştik'' diyodu o zamanlar . Williams kötüydü , Sauber kötüydü , Di Resta çaylaktı . Araç kötüyken sezon başında Di Resta'ya bile geçiliyordu . 5-6 yarış Di Resta'nın önünde geldi diye adamı yetenekli pilot yaptılar . Zaten Di Resta'nın önünde olamaması garip olandı o kadar sene aynı takımda sürmüş birisi olarak . Sutil'in kaymağı belli birader , ne bir Alonso ne bir Raikkonen'dir . Yaklaşamaz bile onlara bunu herkes biliyor . inşallah gelmez de gelirse bence Alonso'dan Massa'nın yediği farktan daha fazla yiyecektir . Perez'in Sutil'den daha iyi olduğu çok açık bence . Sutil , yürü git dolaşma Ferrari kapılarında !

  9. Sutil geçen sene 4 kemik takımın peşinden gelen 9. pilottur. Yıllarca da guzel yarışlarını izledik. Hiç de gözardı edilmemesi gereken bi yetenek.

  10. ettiğim küfür değil klişe bi laftı kim nasıl anlamak isterse öyle anlar..

  11. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    massa yüzünden ferrari satışları bile düşmüş olmalı

  12. Taraftarlığı holiganlık seviyesine taşımak nedir allah aşkına. Küfür etmek ne demektir ya. Alonsoyla ilgili bu gibi bir yorum gelse acaba tepkisi ne olur arkadaşın. Çok ilginç insanlar var burada yemin ederim ya.

  13. küfür etmenin mantığı ne arkadaşım? Seviyeni koruyamıyorsan, yorum da yapma bari. Fanatik yada holigan olmak yerine sadece taraftar olmak mantığına yatkın olmamanız, site içerisindeki diğer kişilere (seviyeli olmayı becerebilenlere) büyük bir saygısızlık. Kendi tarafınıza bu yorumların geldiğini düşünün. İstediği kadar kötü olsun Massa taraftarı olmaktan gurur duyuyorum. Alonsoya karşı kötü bir yorumum olmadı şu güne kadar (en azından şahsiyetine veya Ferrari'nin onun lehine çalıştığına dair). Ne kadar ilgilenirsin bu yorumla bilmiyorum ama daha seviyeli olmak kimsenin zararına olmaz.

  14. güzel arkadaşım nasıl bir psikoloji içindesin bilmiyorum ama son 1 gündür site sakin.sakin derken liseli tartışması yok yani.o yüzden lütfen düşüncelerini fikirlerini düzgün bir üslupla yaz.dün yazdığın yorumları biliyoruz.Melek rolu yapma bize

  15. La Havle hala Sutil lafı geçiyor Sutil nedir ya

  16. aynen boyle devam sıte yonetımı adam kufretmıs resmen sevıye yerlerde surunuyor hala bırılerıde kalkmıs oy vermıs yorumuna.dıkkate alıpta cevap yazanlara soyluyorum cevap vererek yaptıgı yoruma deger verdıgnızı gosterıyor ve yanlısın ortbas edlmesıne goz yumuyorsnuz..hıc yakısmıyor bu siteye .bu sahısların yaptıgı hakretlerı gormek zorundamıyız.

  17. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    alın massayı alonsonun koltuğuna oturtun demişsin, bende alonso'nun aracı daha iyi , massa'nın aracı yavaş anlamında anladım.

  18. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    İspanyadaki klasman (1 eksik 1 fazla) tekrar ederse massa sezon ortasında gönderilir.Massanın kalmaya devam etmesi için alonsonun podyum yüzü görmemesi lazım.Alonso podyum görmeye devam eder de massa da 15-17 gibi sürünürse sabır taşları çatlar ve todt da gelse sülalesi de gelse massayı kurtaramaz.

  19. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    sakin ol dayııı.

  20. ben sabotemi ediyolar dedim massa istenileni veremiyor VEREMİYOR… bunu uzatmanın mantıgı nedir anlamış değilim alonso ile arasında 3 kuşak fark var sürüş bazında ve hala adamı yarıştırmaya devam ediyolar. ondan sonra takım şampiyonasında gerideyiz massaya ihtiyacımız var diyolar ama bu massanın kendine bile hayrı yok bırak takımı.

  21. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    kardeş senin şu açıklamanın hiçbi mantığı yok. Her iki araçta aynı tabi pilotların kendilerine göre yaptığı setup'lar değişebilir. Diyorsunki ferrari massa'tı sabote ediyor. Niye etsinler adamlar markalar klasmanında gerideler , dominicali'nin yaptığı açıklamalara bakınca da markalar klasmanı için felipe'ye ihtiyacımız var diyor. Bu durumda neden sabote etsinler adamı biraz mantıklı olmak lazım. Bu adamı her sene mi sabote ediyorlar, adam ne zamandan beri sürünüyor.

  22. lanet olsun ferrari alın massayı alonsonun koltuguna oturtturun alonsoda gidecek biyer bulur elbet massa ile şen şakrak yarışlar çıkartırsınız oh negüzel, biri yarış kazansın diğeri hrt lerle kapışsın ve üstüne basa basa sorun yok densin, bi sktr gt ferrari yönetimi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir