Williams: "Maldonado Paralı ya da Parasız, Takımda Olmayı Hak Ediyor"

yazar:

kategori:

Brazilyalı Globo Esporte’ye konuşan Frank Williams: “Aptal biri olsaydı, bizimle olmadı; ne kadar para getirdiği önemli değil”

PDVSA’nın büyük desteğini arkasına alan Maldonado, bu sezon İspanya’da sezonun 5. farklı galibi oldu. Hakkındaki paralı pilot benzetmelerine cevap veren Williams pilotu için Frank Williams, Maldonado’nun şampiyon olmak için gereken her şeye sahip olduğunu da belirtmişti.

Buna rağmen Williams, takıma alınmasında paranın etkili olduğunu reddetmedi.

Williams: “Evet, belli kapsamda oldu. Bunu reddedemem. Ama o aynı zamanda gerçek bir yarışçı. PAralı veya parasız, takımda olmayı hak ediyor.”

“Gerçek şu ki, paranız yoksa, F1’de giremezsiniz.”

Üç dünya şampiyonluğu bulunan Nelson Piquet’nin de Maldonado hakkında söyleyecekleri var.

Piquet, birkaç sene önce GP2 serisinde Maldonado’nun bulunduğu takımı idare ediyordu ki bu haftaki açıklamasında Venezüelalı pilotun çok agresif olduğunu, fazla hata yaptığını dile getirdi.

Piquet: “Küçüklüğünde parlayan Nico Rosberg veya Ron Dennis sayesinde istediği her şeye sahip olan Lewis Hamilton gibi biri hakkında konuşmuyoruz.”

“GP2’de 2. senenizde öne çıkmıyorsanız sizden şüphe edilmeye başlanır. Maldonado ancak 4. senesinde bunu başardı.”

“Belki de bu yüzden F1’e paralı pilot olarak, pek özel bir şeyi görünürde olmadan girdi. İyi bir pilot olarak görülüyordu ancak bir Alonso değildi.”

“Şu anda doğru zamanda doğru yerde. İspanya’da Alonso’yu ve aynı zamanda bir başka şampiyon Kimi’yi arkasında tutmayı başardı. Bu yüzden şapka çıkarmak lazım.” dedi.


Yorumlar

  1. Lovely_F2008  avatarı

    Senden-benden çok benziyo valla 😀

  2. Sir Frank Williams'ı böyle mutlu görmek cidden çok güzel

  3. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    ben kimiciyim ama ''Piquet: "Küçüklüğünde parlayan Nico Rosberg veya Ron Dennis sayesinde istediği her şeye sahip olan Lewis Hamilton gibi biri hakkında konuşmuyoruz." şu açıklamada birazdan bazı arkadaşlar lewisin torpil sayesinde bi yerlere geldiğini düşünücekler açıklama çarptırılmış. lewis gerçekten problemsiz bir sezon geçirdiğinde KİMİ SCHUMİ ALONSO kıvamında ve efsane olarak anılcak.en az onlar kadar yetenekli ve lütfen button'la kıyaslamayın lewis'i ondan 2 gömlek üstün bence lewis.

  4. Kate Winslet ın, Little Children diye bir filmi vardı.
    O filmde sapık rolünü oynayan bir karakter vardı.
    Bu adamı nezaman görsen ona benzetiyorum (Williamsı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir