Kobayashi'nin Monte Carlo'da Hedefi Podyum

yazar:

kategori:

Japon pilot, İspanya’da sıralamalarda S2’de spin atınca son seansa kalmasına rağmen piste çıkamamıştı ama yarıştaki temposu, kendisini 5.sıraya kadar çıkarmıştı. Kobayashi, Sauber’in Monako’da daha da iyi yerleri hedeflediğini ifade etti.

Kobayashi: “Aracımız Monako’da, geçen seneye kıyasla daha iyi olacak diye düşünüyorum. Çünkü yavaş virajlarda gelişti. 2011’de 5. olmuştum. Yani bu sene hedef, daha yüksekler olmalı”

“Bununla birlikte Monako’da en iyi araca binseniz bile sonunda iş, o belirleyici ondalıkları aracından çıkaracak pilota bağlı”

2012’de şimdiye kadar çok farklı sonuçların ortaya çıkmasının ardından Kobayashi, mükemmel bir hafta sonu geçirmeleri halinde Sauber’in de iyi sonuçlara ulaşabileceğini dile getirdi.

Kobayashi: “5 yarışta 5 farklı galip gördük. Dolayısıyla bu sene her şey beklenebilir diyebiliriz. İyi bir aracımız olduğuna ve iyi sonuçlar alma şansımızın bulunduğuna inanıyorum.”

“Nihai sonuç, birçok etkene bağlı. Ama başarılı olmak için yapmanız gereken, hafta sonunun tamamında her bir küçük şeyi mükemmel hale getirmektir. İşte ben de bunu hedefliyorum”

C31’deki güncellemelerin İspanya’daki performansı için Kobayashi: “İstediğimiz alanlarda geliştiğimizi düşünüyorum. Araç, virajlarda şimdi daha dengeli. Stabilite konusunda da aynısını söyleyebilirim ama bu, pist koşullarına da bağlı”


Yorumlar

  1. Yapabilecek ışık var, yetenek var, araç da var, hele ki kovalayan taraf olursa 1.yi, o zaman kalp dayanmaz o yarışa 🙂

  2. bana göre acemiler için tehlikeli monaco yarısı her an kaza olabiliyor ve hata affetmiyor sauber e gelene kadar lotus var mclaren ferrari işin zor

  3. Ferrari%100 avatarı

    Sıra zaten artık SAUBERDE ya Kombayşhi yada Perez

  4. Lovely_F2008  avatarı

    Sen podyuma çıkarsan Perez yarışı alır herhalde . Geçen sene kazasına kadar mükemmel sürüyodu Perez . Kobayashi'ye en az yarım saniye fark attığını hatırlıyorum . Araçüstü görüntülerde de belli ediyodu iyi sürdüğünü . Bu ikilinin mücadelesi de heyecan katıyo yarışlara .

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Spin atmadı mekanikten yolda kaldı

    Sıralamalarda iyi olursa neden olmasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir