Horner: "Sezon Boyunca İstikrar Hayati Önemde Olacak"

yazar:

kategori:

Şimdiye kadar 5 yarışta da farklı kazananların ortaya çıkması ve bazı sürprizlerin meydana gelmesi ile Horner, şampiyon olmak isteyenin her bir fırsatı değerlendirmesi ve uzun soluklu maratonda hayatta kalması gerektiğini belirtti.

Horner: “5 yarışta 5 farklı galip olması bana göre tesadüfen değil. Ayrıca 5. yarışın ardından hem takımlar hem de pilotlar şampiyonasında lider olmamız da tesadüf değil.”

“Bu lastikler açıkçası performans konusunda kilit etken. Padokta bu konuya herkes kafa patlatıyor. Mesele, kimin bu lastiklerin karakterini anlayacağı ve her piste özel performans aralıklarını idare edebileceği üzerine.”

“Kazanamadığımız günlerde iyi bir iş çıkardık ve kayda değer telafiler yaptık. Sene boyunca istikrar, hayati önemde olacak.”

“Kim bilir gelecek yarışta belki de Caterham kazanacak. Şu anda performans, her takımda dalgalanma yaşıyor.”

“Ama en önemlisi, istikrar. Tartışmasız, ilk 5 yarışın ardından en istikrarlısı bizdik. Çünkü her iki şampiyonada da lideriz. Bu yüzden işlerin sizin için yolunda gitmediği günlerde optimuma gideceksiniz: İyi bir strateji belirleyip, iyi pit çalışmasının ardından yarışta makul derecede önünüzü açacaksınız”


Yorumlar

  1. sebastian vettel bu sezonun en istikrarlı pilotları arasında
    kusursuz turlar atıyor aracı limitlerinde sürüyor
    bu senenin en büyük şampiyonluk adayı vetteldir

  2. Lovely_F2008  avatarı

    Teşekkür ederim arkadaşlar .

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    "Bir yardım etkinliği kapsamında yapılacak olan girişimle tıpkı 2007 yılındaki gibi takımın 'Wings for Life' projesine maddi destek sağlayan taraftarların fotoğrafları, Britanya GP'sinde hafta sonu boyunca Sebastian Vettel ve Mark Webber'in araçları üzerinde olacak."

  4. Lovely_F2008  avatarı

    Redbull hangi yarışa fotoğraf baskısı yapılmış araçla çıkacaktı ?

  5. Horner ve RBR Mclaren takımı ve pit ekibine şükretmeli. Elbette takım olarak kazanılıyor ve kaybediliyor ama Mclaren az yarışta hatalimitini fazlasıyla doldurdu….
    Bu sene en istikrarlı Lewis Hamilton ama Mclaren ayak uyduramadı ona ; ilk 3 yarış Lewis üç 3.lük aldı ve Mclaren'in çok büyük hatası yoktu ama lastikleri anladıktan sonra Bahrain ve Barcelona'da giden puan belki 30 bunun sorumlusu da Mclaren ; Bahrain'de 4. barcelona'da bana göre 1. kesindi…

  6. Erdi  Akkaya avatarı

    istikrar öenmli olucak.en basit örneği lewis ve webber.bu sezon başından beri pek ortada görünmeden istikrarlı yarışlar çıkardılar.ve hala şampiyonluk potasındaki en kuvvetli adaylar arasındalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir