Perez: "2011 Monaco Daha da Güçlenmemi Sağladı"

yazar:

kategori:

Meksikalı sürücü, geçen sene Monaco sıralamalarının son seansında tünel sonrasındaki bölümde aracının kontrolünü kaybedip kaza yapmıştı.

Perez “Bu yarış benim için en özeli. Hayatım boyunca Monaco yarışı için bekledim ve geçen sene olanların ardından artık daha da sabırsızlanıyorum.”

“Bu pistte sürücünün diğer pistlere göre fark yaratabileceğine güçlü bir şekilde inanıyorum. Takım olarak iyi durumdayız ve Monaco’da momentumu korumak istiyorum. Ve aracımızın o yegane pistte oldukça iyi iş çıkaracağına inanıyorum.”

“Tabi ki geçen sene 3. seansta geçirdiğim kazayı da düşünüyorum. Benim için o kaza kariyerimin dönüm noktasıydı. Kazadan önce ve sonra bir dönem oldu. Neler olması gerektiği konusunda çok şey öğrendim ve bunlar beni güçlendirdi.”

“Gerçekten Monte Carlo’da neler yapabileceğimi göstermek istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. sayı admin artık yeter yahu her aldığım mail sonrası neden kontrol veriyonuz kü**ü mü ettik kötü söz mü söledik ayrımcılık yapmayın zamanında millet nelr yaptı isim vermeyim onlara neden bi şe yapmıyonuz

  2. Lovely_F2008  avatarı

    Geçen seneki araçüstü görüntülerini hala hatırlıyorum . Kazayı görünce çok üzülmüştüm . Tamamladığı turlarda kusursuz , sınırda ve duvarların tam dibindeydi . Harika sürüyodu gerçekten . Gözüm üstünde olacak yine , inşallah bu sefer başarılı ve şanslı olursun .

  3. Bazı pilotlar ağır kazalardan sonra form düşüklüğü yaşar,bazıları da formunu yükseltir.Hakkinen gibi Perez'de formunu kazadan sonra yükseltti gibi gözüküyor.

  4. Erdi  Akkaya avatarı

    yanlış hatırlamıyorsam kiminin fren ve lastiklerinde problem vardı.o yüzden çarptı.ama cezada almadı.çünkü sutil 4.lüğe gelene kadar sarı bayraklarda 3 araç geçmiş.o yüzden kimi cezadan yırtmıştı.

  5. tünel çıkışı viraj asfaltı ters yöne doğru yatık birde küçük zıplamalar var pist üstünde buda tam viraj esnasında yol tutuşunu düşürünce mecburen aracın arkası kopuyor, kanımca kazalar bundan oluyor…

  6. yeni bir kaza yapma da , bu yeter…. bide gidip gidip ya schumiye yada rai ye çarparsın ( olurya )…

  7. kimi duramamıştı sanırım. perez, petrov ve rosberg aynı yarışta aynı şekilde kaza yaptılar. o da oradaki yükseklik farkından.

  8. yeni bir kaza yapma da , o yeterli….

  9. kimi de sutile çarpmıştı … orda bişiler var ama tam çözemedim.. araç arkayı atıyor ..

  10. Erdi  Akkaya avatarı

    yetenekli bir pilot ama ferrari hayali kurmasını istemem.alonso'nun yanında bitirirler bu adamı.daha çok genç bu yaşta 2.pilot muamelesi görürse f1'e olan saygısını kaybedebilir.

  11. O tünel çıkışındaki yükseklik farkı oldukça kötüydü. Umarım düzeltmişlerdir. Hatırlarsanız Rosberg de büyük kazadan kılpayı kurtulmuş, petrov da kaza yapmıştı orada.

  12. Ferrari%100 avatarı

    Belki akıl koymuşsundur şimdi araçta rekabetçi zorlayayım derken aynı şeyi tekrarlama sakın (DIKKAT)!!!!!!!!!!!!……….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir