De la Rosa Sıralama Performansıyla Heyecanlı

yazar:

kategori:

21. olan HRT sürücüsü, Pic’in Marussia’sının önünde ve Glock’un sadece saniyenin onda ikisi kadar arkasında. İspanyol pilot bu sonuçla takım arkadaşı Narain Karthikeyan’ın da 1.2 sn önünde.

“Bu yılın en iyi sıralamasıydı ve şüphesiz ki bugüne kadar Monaco’da attığım en iyisiydi. Araç iyi gidiyordu ve üç set süper yumuşak lastikle üç tur atma kararı aldık ve biliyorduk ki; Monaco’da en iyi şey iyi bir turdur.”

“Bu sadece ne olduğu ve olanla  oldukça mutluyum çünkü 1.18 lik derece burada çok iyi. Doğru zamanlama yaptığımızdan dolayı da çok mutluyum. Çünkü takım ne zaman dışarıda olmamız gerektiğini biliyordu trafikten kaçınmak ve mümkün olan en iyi turu atmak için.”

De la Rosa, hızlı olduğu son turda biraz risk aldığını kabul ediyor.

“Bazı riskler aldığımı kabul etmeliyim. Bazı turlarda son sektörde gözlerimi kapamış bile olabilirim ama atak olmalıydım ve bunu başardım. Bir ondalıkla Glock’u da geçebilirdik fakat yine de günün ilerleyiş şekliyle mutluyuz.”

 


Yorumlar

  1. Gokberk Onem avatarı

    charles pic'i geçti bu büyük başarı sonuçta marussia hrt'den hızlı. az kalsın glock'u da geçiyordu. hrt'nin gelişmesini çok istiyorum gerçekten bana çok sempatik geliyo otomobillerinin rengi falan 🙂 böyle mütevazı ya çok hoş 🙂

  2. Mclaren_Sauber_Duhan avatarı
    Mclaren_Sauber_Duhan

    Gerçekten o araca göre bugün Monaco'da iyi iş çıkardı De La Rosa…

  3. oldukça mutluyum çünkü 1.18 lik derece burada çok iyi

    Pole derecesini görmeden konuşmuş sanırım 🙂 Gerçi altındaki şahinle o da iyi.

    Takım arkadaşına 1.2 sn takan bir pilot de la Rosa. Veya ortalama hızdaki takım arkadaşından 1.2 sn yiyen pilot karthikeyan. sen düşün 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir