Domenicali'ye Göre Monako Massa İçin Dönüm Noktasıydı

yazar:

kategori:

Domenicali “Harika bir hafta sonu geçirdi. Haftalardır süren büyük baskının ardından hak ettiği bir hafta sonuydu.”

“Bunun kendisi için dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Zor anda performans göstermesi onun için harika bir güç oldu. Takımlar şampiyonluğu için ihtiyaç duyduğumuz şeydi bu yüzden sezon sonuna kadar iyi Felipe’nin olmasını bekliyorum.”

“Harika bir sıralama geçirdi. 3. seansta hep daha iyi olabileceğini söylersiniz ancak buna farklı açılardan bakmamız lazım. Harika bir yarış çıkardı ve biraz şanssızdı çünkü çok az farkla Lewis’in önünde çıkabilirdi. Ancak çok yakın olan ilk 6 aracın içerisindeydi bu yüzden en iyi nokta buydu.” dedi.

Massa altıncılığın umduğu sonuç olmasa da zor zamanda iyi geldiğini kabul ediyor.

Massa “İyi bir yarıştı. Her zaman yarışlar zordur ancak bu, her şeyin yolunda olduğu bir yarıştı.”

“Performansımız iyiydi ve sonunda puanlar içerisinde tamamlamak – altıncılık çok fazla mutluluk getirecek pozisyon olmasa da- iyi bir şeydi. Hafta sonu boyunca her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yaw sircan çuvaldız çuval filan dikilen büyük iğne.çuvaldızı kendine batır derler ya

  2. özge yamak editörüm saygılar ve hürmetler
    siz istiyosunuz maden iğneyi çuvaldızıma batırdım:)

  3. yorumuna gülüp geçiyorum sylvester 🙂

  4. Onlar da senden rahatsız oluyor ki öyle yorumlar atıyorlar.
    Bence sen de "batırmalısın iğneyi kendi çuvaldızına." Nasıl olacaksa artık. 🙂

  5. Özge Yamak Editörüm saygılar ve hürmetler
    iğne çuvaldıza batada bilir batmayada bilir yeter ki batırmasını bilelim işin sırrı ordadır
    sizden bi ricam olacak ne enterasan değilmi ben bu habere hiç yorum atmadım
    durduk yere malum arkadaş benim provakatör olduğumu felan söylemiş
    dikkatimi çeken şey bu arkadaş sitede yeni sonra iki üç arkadaş daha var onlarda yeni üye oldular siteye ve ilginçtir ha bire bu arkadaşların bana durduk yere her hangi bi haberde provakatör olduklarımı söylemeleri beni çok rahatsız ediyor ve bunu resmen şahsıma hakaret olarak alıgılıyorum
    eminim ki hepsi tek bi kişi sizlerden ricam bu arkadaşlara gereken cezalar kesilsin
    IP lerinini aynı oldukları çok bariz bi şekilde belli tekrardan saygılar ve hürmetler.

  6. İğne çuvaldıza batar mı?

  7. Henry Crazy inan bana şu yorumundan dolayı millet senin provakatör olduğuna çoktan inandı
    durduk yere kasıtlı olarak ferrari haberinde beni anman senin amacını ortaya koyuyor zaten
    ben sadece vettelin en iyi olduğunu söyler genelde vettel red bull haberlerinde gezen bi adamım
    fikirlerimiz uyuşmuyo olabilir ama saygı duymalısın ben de senin yorumlarından rahatsız oluyom ama çıkıpta sana provakatör demiyorum bi bak bakalım son 4-5 vettel haberine el nano arkadaşımız maşallah döktürmiş her zamanki gibi o iğneyi biraz kendi çuvaldızına batır

  8. Tekrar yazdığım için kusura bakmayın ama savunmaya gerek bile yok dediğiniz monaco'da yarışı sorunsuz ve önlerde bitirebilmek için en altta harun güvenç arkadaşın dediği gibi pilotajın çok iyi olması gerekir. Çok sevindirici bence hepimiz adına.

  9. Kızılmaya değer bir açıklama olmuş yaptığın ama tifosi HRT arkadaşa verdiğin cevap biraz da olsun hoş olmuş 😀 Massanın gitmesi yerine Alonsoyla kapışması tercihimdir, Alonsoya da anca kaynadı kanım zaten 😀

  10. farkındaysanız ferrari aradaki farkı baya kapattı, aracı geliştirdiler sayılır, işin aslı massanın testleri başarılı geçti ve testler bitti ( enazından şimdilik ) bu da demek oluyorki testlerden kurtuldu, aynı hızlı araç massanın altınada verilecek , ve artık test yerine yarış yapabilecek ….tabi bu saatten sonra alonsoya yetişemeyeceği kesin oldugu için sadece takımlar şampiyonası için çalışacak…..maksimum hedef 2 . lik…..

  11. öndeki esmer ablanın bakış herşeyi anlatıo :)).

  12. nasıl dönümse 6 ıncılığa nerdeyse göbek atacak inanamıyorum alonsonun külüstürle malezyada kazandığı zaman ağlaması gerekmezmydi ………..

  13. domenıcalıın son senesıdır rahatca konussun.5. yıl ve hala basarıyı yaklayamamıs bır ferrarı var ortada .basarısız oldugnu kabul etmelı ve ayrılmalı

  14. domenıcalıın son senesıdır rahatca konussun.5. yıl ve hala basarıyı yaklayamamıs bır ferrarı var ortada .basarısız oldugnu kabul etmelı ve ayrılmalı

  15. Massa o takımdan ayrılmadığı sürece iyi yarış falan hikaye.

  16. Ferrari%100 avatarı

    Massa artık sorunları geçmişte bıraktı Kanadada ilk çizgi Ferrari pilotlarının pole de inşallah MASSA olacak artık o eskisi gibi yarışıyor akıllanmış

  17. Henry Crazy avatarı

    Beyler şu Ramboya uymayın. Adamın işi bence siteyi karıştırmak.Bildiğinden değil de sebastian vetteli överek kızdırmak redbullu kötü olduğu zamamda iyi göstermek alonso hamilton schumi gibi vettelden 5 katı kadar fazla iyi pilotlarla karşılaştırıp milleti birbirine düşürmek amacı.Yani bir nevi terör oluşturmak… Üslubu düzgün değil bilgisi 0a yakın yani adamın işi ortalığı karıştırmak onunla muhatap olmayın yokmuş gibi davranın.Site adminlerininde onu banlaması gerekir bence.

  18. kerim sisman avatarı

    valla bu dediğini önümüzdeki yarışta görecez.. işallah yanıltır beni massa

  19. tifoalo HRT avatarı

    kardeş öyle deme bu sefer massa gerçekten zorladı onboarlardan bakarsan anlarsın

  20. kerim sisman avatarı

    ya ne saçmalıo bu adamm.. burası monaco. bu pistte kötü bir pilotun bile kazanma şansı var.. monaco hiç bir zaman kimin hızlı olduğunun göstergesi değildir. bu pistte geçilmemek için savunmaya bile gerek yok. massa bildiğimiz massa. bir ferrari pilotunun 6. olunca kendine gelmesi için bir sebep olarak gösterilmesi hepten utanç vericii.

  21. Gokberk Onem avatarı

    inşallah yükselişini sürdürür

  22. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Domenicali =)

    Güzel Poz =)

  23. Hudavendigar avatarı

    Domenicali elini kalbine koy ve bir kez daha düşün.massa bu yarışta kötü bir derece alsaydı bunları söyleyebilecekmiydin? bu arada kanada ferrariden değil alonso dan pol bekliyorum.(inş.)

  24. Pilotajın en önemli olduğu etken olan Monaco'da böyle bir sonuç alması da çok sevindirici 🙂

  25. dübürün yiyorsa yayınlarsın bunu.kılıç elinde olunca asıp kesmek kolay oluyor tabi.o korkuk tırstığın pic alonso fanları götüne attırsın godumunun mardocusu.

  26. yusufçuk eden bir admin var burada galiba.schumi kimi massa ve diğerlerine hakaretler edilirken yorumlarına dokunulmuyor.ama nedense burada karikatür mizah vari görüntülere tahammül etmediğiniz gibi yuvarlak sembolü gibi yusufçuk ediyorsunuz.

  27. Ömer_Massa avatarı

    hadi Felipe inşallah Lanada da yeni güncellemeler ile beraber pol için ve yarış galibiyeti için sürersin.

  28. Konu dışı (aslında çok da dış değil 🙂 ) McLaren'den duble geldi:

  29. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bu yarışın ardından psikolojik olarak daha iyi duruma geldi, Artık daha rahat yarışabilir gerçek performansını gösterebilir.

  30. Bana kalsa Massa'nın düzeleceği olsa bu vakte kadar çoktan düzelirdi. Ama Allah'tan umut kesilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir