Perez Ferrari Seçeneğini Reddetmiyor

yazar:

kategori:

2013 sezonu için ise Meksikalı pilot için kapı açık görünüyor.

Perez, “Melazya’da ikincilik kazanmadım bir zafer kaybettim. Eğer o yarışa yeniden çıkabilseydim, kazanırdım.” diyor.

“Kariyerinizde en iyi takımda en iyi pilotlara karşı yarışmaya hazır olduğunuzu hissettiğiniz bir zaman olur. Benim için, sıradaki en mantıklı basamak bu olacak. Burada (Sauber’de) kendimi çok rahat hissediyorum ancak artık yarışlar kazanmak istiyorum.”

Perez, bu konularda  finansörü Carlos Slim ile birlikte karar vereceklerini söylüyor.

“Ne yapacağıma birlikte karar veririz. Onunla sezon bittikten sonra geleceği ve seçeneklerim konusunda görüşmeyi istedim.”

 


Yorumlar

  1. Lovely_F2008  avatarı

    Sanki hiç de F1'in içinden insanlar değilmişsiniz gibi geliyor bana . Birkaç araçüstü görüntüsünü izlesen böyle konuşmazsın . Perezin çizgileri , gaz-fren kullanımı tamamen yetenekli pilotlarla uyuşuyor . Demek istediğim , Perez boş pilotlardan değil , normal pilotlardan bile değil . Gayet yetenekli bir isim . Size önerebileceğim araçüstü görüntüleri : Macaristan 2011 sıralama , Malezya 2012 sıralama . Bunlardan gayet rahat bir şekilde sade pilot olmadığı anlaşılıyor . Az daha incelemeden karar vermeyin bence .

  2. bazı araçlar o kadar güzel görünüyor ki, yaklaşıp dikiz aynalarının kenarından kıtlayasım geliyor. bkz camaro ss

  3. ispanyada maldonado nasıl hızlıysa, malezyada da perez çok hızlıydı. o hatayı yapmasa büyük ihtimalle geçeceğini düşünüyorum.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Başarıya aç bir isimden bu beklenirdi, 2013 de Webber Ferrariye geçmesse En büyük aday "Perez" gözüküyor,Perez iyi bir araç verin sonra olacakları görün Bu pilotta hırs azim başarı her şey var,altındaki araç rekabetciyse podyumda olma sansı yüksek 2013"de nasıl araçlar olucak söylemesi güç ama Perezin Ferrari kariyeri 2013 de başlayabilir..Alonso ile iyi bir ikili olurlar takımlar sampl için gerekli işlemide yapmış olurlar gerçi massa düzeldi ama Ferrari artık bunu düşünmez.

  5. Cihangir Rai & Fernando avatarı
    Cihangir Rai & Fernando

    Perezin gelecek vaadedebilmesi ihtimaller içinde Malezya haricinde çok uç şeyler yaptığını düşünmüyorum, yarışı kaybettim demiş kendisi, evet önünde ki pilot Alonso Perez geldin yapıstın sağından geçer giderim diyemi düşündün? Kariyerinde belkide ilk ve son defa onu okadar tehdit etmişken ilk sağlam tecrübende pist dısına cıktın ve yarısı kazanamadın eğerki Vettel reddbuldan önce toro rosso ile yagmurda kazandığı ilk yarıs gibi hatasız bir performans gerceklestırseydın inan bende ve bır cok ınsanda seni Massa nın yerinde görmek isterdi..Bunu tamamen iç güdüsel olarak söyleceğim ben seni Ferrari ye nedense yakıstıramıyorum 🙂 Ayrıca bende ps te arkadasa 3 – 2 yenildim tekrar oynasak aynı maçı alacağımı düsünürdüm 🙂 cok absurt bir açıklama olmus.

  6. Ferrari%100 avatarı

    Pereze Ferrari baya büyük gelir kazadan başka bir şey getirmez takıma

  7. oguzhan akkurt avatarı
    oguzhan akkurt

    aslinda fena deil iyi bir pilot ve arkasindaki gucte azimsanamayacak kadar guclu dunyanin en zengin adami Carlos Slim

  8. Henry Crazy avatarı

    Vettelden de webberden de Rosbergden de bu adamı tercih ederim.Kumaşı çok iyi bir pilot.Bence Monaco performansıda iyiydi.Bu yılki genel performansını çok beğeniyorum.Gözü kara bir pilot.Bu onun zaman zaman canını yakabilir.Ama kendini geliştirebilirse Hamilton kadar olur.İyi pilot bence kısacası 🙂

  9. Tamami cikolataymis 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir