Hamilton'ın McLaren'daki Geleceği Gündemden Düşmüyor

yazar:

kategori:

Geçen hafta çıkan haberlerde McLaren’ın Hamilton’a 5 sene için 150 Milyon $ önereceği; daha sonra “güvenilir kaynakların”, Hamilton’ın şartlar gelişmezse 2012 sezonu bitmeden takımı bırakacağı yer aldı.

Times Gazetesi’nde yazan Kevin Eason, bütün bu haberlerin söylenti olduğunu ve McLaren’ın artık bir cevap verme gereğini hissettiğini belirtti.

Eason: “Hamilton, kendisine kariyerinin her sezonunda en az 2 galibiyet sağlayan bir takım olan McLaren’dan ayrılyı istemiyor.”

“Hamilton sürekli olarak McLaren’da kalmaktan memnun olduğunu söyledi; hatta hayal kırıklığı yaratan Monako GP’nin akşamında bile.”

Bununla birlikte gazeteci, Hamilton’ın menajerlerinin rakiplerle görüştüğünü kabul ediyor.

McLaren geçen Cuma günü Hamilton’ın şu şekilde konuştuğuna yer verdi 

Hamilton “Yegane bir sezon oluyor. Her yarışta yeni mücadeleler ve farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bizim için her şey yolunda gitmiyor olsa da her hafta sonu takım olarak galibiyet için en iyi durumda olmaya çalıştığımıza eminim.”


Yorumlar

  1. ne mclaren hamiltonı nede hamiton mclareni bırakmak istemez ama hamilton biraz maceracı biri heyecan arayan mizacı var heyecan olsun birilerine kafa tutuyum diye kafasına eserde giderse ancak öyle ama hangi takım alırda takımda 2 çok iddialı pilotı yan yana yarıştırmak ister mclaren den başka oda zor.

  2. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    Bir pilot mclaren'den ayrılmayı düşünüyorsa hangi takıma gider??Tabikide ferrari orda da alonso var,yani böyle yalan haberlerle uğraşmayın derim ben..Hamılton mclaren'in çocuğu 🙂 ve f1 deki en iyi takımlardan birinde zaten,bir yere gidiceğini sanmıyorum..

  3. Klasik sözleşme öncesi blöfleri işte. Ne olacak ki?

  4. Hamilton McLaren'den ayrılırsa nereye gider diye bir düşünürsek;

    Ferrari:Alonso varken imkânsız.
    Red Bull:Vettel varken zor
    Mercedes:Schumacher'in ayrılması durumunda olabilir
    Toro Rosso:Ha ?
    HRT !!:İhtimal dahilinde 😀

  5. Ayakta uyuyorsun sanırım.

  6. the huntsman  avatarı

    Vettel de Ferrari,Mclaren derken Mercedes'e gidecek.Mercedes f1 den çekilecek.STR ye geri dönecek ve yedek pilot olacak. Olacak olan kaçınılmaz son bu. 🙂

  7. Wever ferrariye, hamilton redbula, diresta mclarene, massa f. indiaya geçer.
    bu iş tatlıya bağlanır.

  8. atraksiyon olsun diye ayrılır mı be ? 🙂

  9. lewis mclaren den giderse umarım gitmez , düşünsenize ham kırmızı içinde vodafonlu griyi inamılmaz bir atakla geciyor buna ben dayanmam f1 den vazgecerim

  10. pilotlar anlamında oldukça olaysız bir sezon oluyor, yarışlar desen çok fazla kontak ve büyük pilotlar arasında kapışma yok kısaca f1 için haber anlamında malzeme yok habercilerin elinde, durum böle olunca aptalca ve uydurma haberlerin çıkması çok normal..

    mclaren yıllardan beri en kötü zamanında bile başa oynayan bi takım ve sırf 3-4 yarış istedikleri gibi gitmedi die neredeyse 15 yıldır bu takımın bi parçası olan, bu takım tarafından yetiştirilen Hamilton takımdan ayrılacak?..güldürmeyin beni

  11. alonsoya HRT yolu gözüküyor Massa Massa derken gidecek adam alonso olacak Kimi'nin başına gelenler onunda başına gelicek.

  12. Bu haberleri yapanlar cidden ya kafası basmıyor yada sırf heyecan olsun diye haber yapıyorlar. Hamilton diyelim ki ayrıldı, nereye gidecek. Vettel varken Redbull olmaz. Alonso varken de Ferrari olmaz. Mercedes'in geleceği bile belli değil kaldı ki araçta havalar gibi ne yapacağı belli değil birgün iyi birgün kötü. Mercedes istese bile Hamilton'ın şu şartlarda kabul etmesi çok zor. Lotus'a zaten değinmiyorum bile. Eee ne var elde; McLaren. İki taraf içinde en iyi çözüm devam etmek. Ben devam edeceğini düşünüyorum hatta kesin diyorum. Aksi bir durumda 2 taraf içinde bu iş iyi sonuçlanmaz.

  13. abi çok basit webber ferrariye , lewis rbr ye , nico mc ye , di resta mercedese bu kadar basit umarım bunların hiç biri olmaz ama webber ferrariye gitsin adrenalin tavan yapar ……………………….bir baktınız sezon ortasında bir haber geliyor oda lewis ferrari de ham-alo savaş var savaş durumu olur.

  14. Takımdan sezon ortasında mı ayrılacak? Yok artık.

  15. Erdi  Akkaya avatarı

    bu olasılığı kafanızda bir silin.mclaren bu tür haberlere neden nokta koymuyor anlamadım.mclaren hamilton'ı bırakmaz.hamilton'da mclareni bırakmaz.11 yaşından beridir orda.mclaren'de bu pilot kombinasyonu en az 2 yıl daha devam eder.

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Tamam Mclaren'den ayrıldın kime gideceksin ? Önemli olan bu..Red Bull Hamilton'u almak için Mark Webber'İn sözleşmesini uzatmayıp Hamilton'la anlaşabilir mi ? Mark Webber'de Ferrari'ye geçebilir..Mclaren'de Michael Schumacher'i alırmı dersiniz 🙂 baksanıza adamlar Schumacher'i övmeye başladı..Mercedes'de Di Resta'yı alır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir