Williams Daha Fazla Puan Bekliyordu

yazar:

kategori:

Williams’ın teknik sorumlusu Sam Michael, olaylarla dolu Monako yarışının ardından takımının daha fazla puan umduğunu söyledi.

İngiliz takım, 7. sırayı alan Kazuki Nakajima’nın aldığı 2 puan ile Monako’dan ayrıldı.

Yarışa altıncı sıradan başlayan takım arkadaşı Rosberg ise, 56. turdaki kazası ile sonuçlanan zor bir yarış geçirdi.

Alman pilot yaralanmadı ama aracı parçalanmıştı. Rosberg, tedbir için tıbbi merkeze kontrole götürüldü.

Sam Michael: "İki puan almak güzeldi ama daha fazla puan almamız gerekirken pek de tatmin edecek bir yarış değildi. Ama bugün bunu söyleyen muhtemelen bir çok takım vardır"

"Kazuki iyi bir sürüş gerçekleştirdi ve herhangi bir hata yapmadı. Daha yukarıda da bitirebilirdi ama son pitte tekerlek somununda sorun yaşadı ve sonuçta yerler kaybetti. Bir Formula 1 aracı ile ilk defa Monako’da sürüşünce iyi bir çaba sarfetti"

"Nico, hasar gören ön kanatları nedeniyle bir kaç defa pite geldi ve sonrasında havuzun girişinde kaza yaptı. Burada butün hafta sonu boyunca çok hızlıydı ve hiç bir şeyle geri dönmek gerçekten sinir bozucu"

Nakajima, zorlu bir yarışın ardından sonucu hoş karşıladı.

Nakajima: "Gerçekten zor bir yarıştı, özellikle de pistin çok ıslak olduğu yarışın başlarında. Önümdeki veya arkamdaki hiç bir şeyi göremiyordum. Bu yüzden sadece aracımı pistte tutmaya çalışıyordum"

"Hava ve pist koşulları açısından biraz şansımız olduğunu düşünüyorum, tek pit stratejim vardı ve benim için çok işe yaradı. Pitimde sorun yaşamak utanç vericiydi ama yine de puan aldım. Bu yüzden oldukça mutluyum"

N.Rosberg Kazası

 
 
 
 
 
 

Yorumlar

  1. bnce rosberg bugun cok asırı hızlydıı en azından bizden hızlydıı fernandoyu geçip öne yaklastı ama sora yarıs dısı kaldı ben rosbergın kalkıslarını begenmyrmm kalkıslarını düzeltirse müthiş bir pilot

  2. bunlar çok havalanmıştı bu kadarda artizzz olunmazki yaww yok BMW'yi yenecez falan filan gördük rosberg'i :)))

  3. Rosberg çok kötü bir kaza atlattı, ama Nakajima elde ettiği sonuçla kendini toparlamayı bildi. Ayrıca ben Nakajimadan bir kamikazelik bekliyordum ama sakin yarıştı hayret.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir