Webber, Motor Sorunu Nedeniyle Yavaş Kalmış

yazar:

kategori:

Yarışa dördüncü sıradan başlayan Webber, kalkışın ardından yerini korumayı başardı ve önündeki Vettel, Alonso ve Hamilton ile bağlantıyı koruyamadı. Webber yaşadığı motor sorunu nedeniyle geride kalırken ilk pitin ardından tek pit stop yapacak sürücülerin arkasında kaldı.

Webber “Bugünün karışık olmasını bekliyordum ancak bu kadar olmasını beklemiyordum. İlk 10 turda motorda ufak bir sorun yaşadık ve onunla ilgilenmek zorundaydık. Daha sonradan her şey normale döndü. Pite girdik ancak tek pit stop yapacakların arkasında kaldık. O andan itibaren her şey zordu. Biraz zorlayıp geçmeye çalışsak lastikler ölecekti. Bekleseydik onlarla aynı stratejide kalıp arkalarında tamamlayacaktık. Bugün zaman zaman hızlıydık ve puanlar kazanmamız iyi oldu.”

“Baktığımızda farklı bir strateji uygulayabilirdik ancak şu anda bunu söylemek kolay. Bugünden daha kötü günlerim de oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. Webber için talihsiz bir an olmalı oysa startı çok iyiydi sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz ama buna rağmen puanlar aldığı için mutlu olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir