Rosberg: "Biraz Daha Performansa İhtiyacımız Var"

yazar:

kategori:

Yarışı 6. sırada tamamlayan Rosberg “Altıncılık iyi bir sonuçtu. Şampiyona ve istikrar açısından puan kazanmaya devam etmemiz hem benim hem de takım için önemliydi. Karışık bir yarıştı ve özellikle başlangıçta ritm tutturmak zordu ancak sonuna doğru lider araçlarla fark çok büyük değildi.”

“Daha iyi bir hafta sonu olabilirdi ve önde mücadele edebilmek için biraz daha performans bulmamız lazım. Ancak iyi gelişme gösteriyoruz ve her zaman lastikleri anlayışımız biraz daha iyileşiyor.” dedi.

Schumacher “Ne yazık ki Montreal’deki hafta sonumuz da sorunsuz geçmedi ve hidrolik sorunu nedeniyle DRS’deki sıkıntı yarışımın erken bitmesine neden oldu. İlk başta sorunun ne olduğunu bilmiyordum, virajı kaçırdım ve çimenlerden geçtim. Kendi kendime neler olduğunu sordum. Ardından takım sorunu anlattı ve aynalardan neler olduğunu gördüm.”

“Tabi ki hepimiz için hayal kırıklığı yaratan bir durum.” dedi.


Yorumlar

  1. Çile bülbülm çilçile bülbülüüm çileee, çile bülbülü çilee,çileeeeeeeeeeee eee eee çile bülbülüm ALLLAAAHHH.çile bülbülü çile

  2. meredes hala lastikleri tam anlayamamış kanadada hızlı olmalıydı şu yarışa göre 2.olarak yarışı bitirebilmeliydi stratejide hatalıydı rosberg pite girmeden fastest lap yapıyor hemen pite alıyorlar adam belki 1-2 hızlı tur daha atıp pite girecek.pitten çıkıyor pozisyonu kaybediyor başlıyor pozisyonunu geri almak için fastest lap a bu seferde lastikleri herkesten hazla harcamış oluyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir