Brawn, Mercedes'te Strateji Görevinin Başkasında Olduğunu Açıkladı

yazar:

kategori:

İkili, Mercedes’te yine bir arada ama Alman pilotun Mercedes ile ikinci kariyerine başladığından bu yana sayısız strateji hataları yapıldı ve puanlar kaybedildi.

Brawn, bugünlerde artık bir takım patronu olduğunu ve yarışlarda stratejilere doğrudan etki etmediğini belirtti. Brawn’ın söylediğine göre bu görev artık 32 yaşındaki James Vowles’ın.

MTV3’e konuşan Brawn: “Strateji konusunda çok iyi bir adamımız var ama benim ne düşündüğümü duymak için fikirlerini bana sunar”

“Bazen tecrübelerimle ona farklı bir açı sağlarım ama James, çok iyi ve çok nadiren araya girmem gerekiyor.”


Yorumlar

  1. Yakup ERCAN avatarı

    Evet Brawn bence strateji konusunda artık dizginleri eline al.

  2. emredeicide avatarı

    fry dan açıklama bekliyorum …artık di resta yı ciddi ciddi düşünmeliyiz falan filan demesi gerekir (eğer ergen gibi fikirleri anlık değişmiyorsa)

  3. Yok böyle yaaw.Ben de ne dandik stratejileri var diyodum.Şimdi belli oldu.

  4. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    !

  5. Brawn'ın bu açıklaması takımdaki başıboşluğun,aymazlığın ayyuka çıktığının göstergesi dünkü çocuklara strateji yaptırırsan adamı her yarış trafiğin ortasına atar seyircinin ekrandan gördüğünü önündeki koca monitörlerden göremez ve her yarışı mahveder.

  6. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    stratejinin başında senin olmaman herşeyi açıklıyor zaten.. kim ne derse desin sabotaj var. ve öyle görünüyor ki buna Brawn da engel olamıyor. haug ve baba oğul rosbergler mercedesi ele geçirmiş istedikleri gibi at koşturuyorlar. Ben bundan sonra Ros Brawnın hamlesini çok merak ediyorum

  7. ben tv den görüyorum schumini 1.pitlerdeki hatasını rosberignde 2.pitlerdeki 38.turda pite girmeden sürekli hızlı turlar atıyor son 3 turundada fastest lap yapıyor demekki lastikler kıvamına gelmiş 2-3 tur daha fastest lap yapabilir beklersin 7 tur daha 45.turda pite alıp ss lastikleri takarsınki (ss ile 20-25 tur atanlar oldu ilk pitlerde pist daha az sıcakken pist kaynamaya başlamış ss ler daha uzun turlar performans verir demektir) sonra araban zaten hızlı tur atıyor ss ve yeni lastiklerde var bırak podyumu galibiyete dahi oynarsın ama mercedes stratejistleri okuyamıyor yarışı

  8. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şimdi aklıma geldi Rosberg yakıt tasarrufu yapmıştı ilk 10-20 tur..

  9. Bu tablo strateji ile içine nasıl edildiğini açıklıyor.

  10. Schumacher'in aracını arızalara karşı denetleyen kişinin kim olduğunu da açıklasa bari.

  11. kanada gibi mercedese uyan bir pistte 2 mercedesten e az birinin şu yarış şartlarında mutlaka podyuma çıkması gerekirdi hiç mazeret kabul edilemez bence

  12. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sivri Zeka'ların hepsini Mercedes bulmuş baksana adam en hızlı turlarını atarken pite alıp trafiğe takıyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir