Theissen, BMW'nin Yakalaycağı Konusunda Emin

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, Robert Kubica’nın geride kaldıklarından endişelendiğini söylemesine rağmen takımının Ferrari ve Mclaren’e büyük tehdit olacağı konusunda emin.

Robert Kubica, Monaco’da yarış öncesinde takımının pole pozisyonları için artık mücadele verememesinin Ferrari ve Mclaren’in öne geçtiğini gösterdiğini söylemişti.

Kubica "Takımımız ilk 3 yarışta en az sorunlu ve en istikrarlı takımdı ve böylece araçtan daha fazlasını çıkarabildik. Ancak son zamanlarda biraz zorlanıyoruz."

"Sıralamalardaki sonuca bakmalısınız ve cevabın açık olduğunu düşünüyorum. Son 2 yarışta (Monaco öncesi) durum geçen seneki gibiydi. Bu yüzden tepedeki 4 araç bizden bir kaç salise hızlı ve diğerleri bir kaç salise gerideler." demişti.

Ancak Kubica’nın Monaco’da mükemmel sürüşü ile Felipe Massa’yı geride bırakmasının ardından Theissen durumun iyimser olduğunu söyledi.

Theissen "Burada diğer 2 araç bizden hızlıydı ancak bu farklı bir oyun değil. Burada ya da başka bir yerde bir kaç düzenleme ile mücadelenin içerisinde olabiliriz."

"Sonuçtan tamamen mutluyum. Çok mutluyum çünkü bunu beklemiyorduk. Pit duvarı ve tüm pilotlar için çok zor bir yarıştı."

"Robert hâtâ yapmayan bir kaç pilottan birisiydi. Pit duvarı çok iyi yönetti, yağmur koşullarına, pist koşullarına ve kazalara iyi adapte olduk. Ve sonunda Robert lidere yakındı." dedi.


Yorumlar

  1. sıralamalardaki sonuca bakmalısınız ve cevabın açık olduğunu düşünüyorum"Evet bu durum salt gerçek.Yani monakoda ferrari diğerlerinden hem daha ağırdı hem daha hızlı.massa kubiden sonra pite girdi ve sıralamada kubi 4. dü.yani olağandışı bi durum olmadıkca ferrari bu işi bitirir.Yalnız eğer araçta herhangibir bit yeniği varsa durum başka e ne yapalım insan düşünmeden edemiyor,haliyle padokda sicili en kabarık onlar olunca…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir