Pilotlar Transfer Döneminde Yalan mı Söylüyor?

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde Sebastian Vettel ve ya Lewis Hamilton’un Ferrari’ye geçebileceği haberleri basına yansıdığında Fernando Alonso takım arkadaşının kim olacağının kendisi için önemli olmadığını ve bunun kendisi için bir sorun olmayacağını belirtmişti.

Hamilton, “Elbette böyle söyleyecektir. Doğru da olsa yalan da olsa, ben de aynısını söylerdim.” Diyor.

Vettel ise, Ferrari söylentilerine karşılık sadece, “Fernando ile birlikte yarışmak büyük zevk olurdu.” Diyerek yanıt veriyor.

O Estado de S.Paulo gazetesi muhabirlerinden Livio Oricchio ise, bu görüş karşısında, “Bir yalan daha. Onlar aptal değiller.”

“Vettel’e çok yakın olan insanlar tanıyorum. Onlar Vettel’in Red Bull’daki harika atmosferi asla bırakmayacağını söylüyorlar. Orada takım lideri. Ayrıca Alosno’nun Ferrari’de yaşadıkları belirsizliklere karşın onlar  Formula 1’in en iyi tasarımcısına sahipler.” diye konuşuyor.

Hamilton’ın büyük ihtimalle McLaren’da, Vettel’in de Red Bull’da kalması bekleniyor.

Red Bull’dan Helmut Marko, Klenie Zeitung gazetesine verdiği demeçte, Vettel ve Webber’i işaret ederek “Kazanan bir takımda asla değişiklik yapmamalısınız” diyor.

Auto Bild’e göre ise Marko, Vettel için “Piyasa değerinin ne olduğunu öğrenmek istiyor. Gerçekten hak ettiği fiyatı almak istiyor “ diyor.

 


Yorumlar

  1. Sen git alonsonun ferrari hakkında söylediklerini öğren ondan sonra gel

  2. reklam yaptılar zaten ??…

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    kimi lotusa gelmeden önce neler dedi unuttun mu?.Benim adımı kullanıp reklamımı yapıyorlar demedi mi.Renault adına sürmeyecem demedi mi.

  4. kimi*yi sevmemizin bir sebebi daha …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir