McLaren Pilotlarından Londra GP'ye Destek

yazar:

kategori:

Londra Grand Prix’si konusunda planlar ve hazırlıklar devam ederken, McLaren’ın İngiliz pilotları Lewis Hamilton ve Jenson Button memleketlerinin Silverstone’un yanında ikinci bir yarışı hak ettiğini düşünüyor.

Lewis Hamilton, “İspanya ve Almanya gibi diğer bazı ülkelerde iki yarış var. Baktığınızda, Britanya Formula 1’e çok büyük bir katkı sağlıyor. Bu yüzden (iki yarış durumu) kesinleşmeli. Silverstone evimdeki yarış olmaktan öte bir yarış. Devasa ve gerçek bir yarışçı pisti. Londra yarışı fikri ise tamamen farklı ve taraftarlarımızı iki yarışla ödüllendirmek harika olurdu, değil mi?” diyor.

Jenson Button da Londra yarışıyla ilgili olarak “Siyah taksilerle seyahat ederken, kendi kendime ‘Burası bir yarış pistinde güzel bir viraj olurdu’ dediğim oluyordu. Eğer Londra Grand Prix’si yapılırsa gerçekten izlenmeye değer olur ve şehrin dünyanın en büyük spor merkezlerinden biri olma statüsünü perçinler.” diye konuşuyor.

 

 

 

 


Yorumlar

  1. Monako dışındaki tüm cadde pistlerine karşıyım

  2. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    bu pisti gerçekten sevdim güzel virajları var özellkle hamilton ve buttonun bahsettiği virajlar bir de bence bazı arkadaşlar monakoyu çok abartıorlar bence bir tüneli var onun dışında dar bir pist ve genellikle polden başlayan kazanıyor bence londra gp görünüş itibariyle şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi cadde pistidir

  3. Yakup ERCAN avatarı

    Bir de şöyle düşünelim bogaz içi köprüsünün dahil olduğu bir cadde pisti. istanbuldan başka hiç bir yerde böyle bir yarış olamaz. oralarda iki yarış olana kadar tek yarış istanbulda olsun olmaz mı?

  4. tifoalo HRT avatarı

    orada dediğim monako

  5. tifoalo HRT avatarı

    kesinlikle katılıyorum alonsonun orada 2 vettelin 1 galibiyeti var

  6. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Hep söylüyorum yine söyleyeceğim bir ülkeye iki yarış fazla ne olursa olsun

  7. MclarenLewis avatarı

    İspanya'dan ziyade İngiltere'de 2 yarış olması daha iyi Lewis doğru demiş

  8. Aman bir cadde pistine daha gerek yok.

  9. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Lewis Hamilton ve Jenson Button memleketlerinin Silverstone’un yanında ikinci bir yarışı hak ettiğini düşünüyor.

    bu memleket bölümü çok güzel olmuş 😀

  10. button amma sallamış londra'da bütün yollar 90derece keskin dönüşlü. şehir planlaması harika yapılmış düzenli bir yer. istanbul dese tamam derdim belki 😀

    istemiyorum ben cadde pisti kendi adıma. yeter bu kadarı. fazla bile.

  11. hakikaten cadde yarislari formula 1'i utandiriyor artik . bir monaco yetiyor digerleri cok yapay duruyor. gittikce is cigrindan cikiyor. formula 1'de istanbul park yarislarini kim gormek istemezki bu kadar heyecan verici bir gercek yarici pisti..

  12. Cidden cadde pistlerinden bıkkınlık geldi gerçek yarış pistleri yok oluyor git gide

  13. Fantastic Seb avatarı
    Fantastic Seb

    Cadde pistleri iyidir kimin nasıl pilot olduğunu iyi gösterir öndekilerin yarış dışı kalmasıyla yağmurla çamurla galibiyet alınmaz cadde pistlerinde

  14. Onlar desteklemeyecek de ben mi destekleyeceğim. Açıkçası cadde yarışı yerine gerçek bir pist yarışı olmasını tercih ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir