"Red Bull Valensiya'daki Kadar Baskın Olmayacak"

yazar:

kategori:

Birçok isim Silverstone’da geride bırakılması gereken ekibin Red Bull olduğunu söylerken, Michael Red Bull’un oradaki avantajının pistle ilgili olduğunu ve takımın bu hafta sonu rakiplerine daha yakın olacağını söylüyor.

“(Red Bull’un avantajı) muhtemelen pistle ilgiliydi. Valensiya bizim iyi olduğumuz pistlerden biri değildi. Silverstone için konuşursak, oranın McLaren aracının güçlü olduğu alanlara uyum sağlayacağını söyleyebiliriz.”

“Elbette onlar (Red Bull) ileriye dönük bir adım attılar ancak bunun Sebastian’ın ilk bölümde sergilediği tempo kadar belirgin olduğunu sanmıyorum. Silverstone’da bunu doğrulamaya çalışacağız.”

“Barselona’ya bakarsanız, ceza almadan önce onların neredeyse 0.6 saniye önündeydik. Silverstone’un da nasıl bir pist olduğunu düşünürsek, bunu tekrarlayabileyi umuyoruz.”

“Silverstone’a gittiğimizde durumun ne olduğunu göreceğiz ama orada tur başına herkese bir saniye fark atabilirlerse şaşırırız.”

“Gerçekten etkileyici bir tempoydu ama bu sezon lastikleri doğru şekilde çalıştırdığınızda ve gerekli tutunmayı sağlayacak doğru aralığı bulduğunuzda bunun olabileceğini gördük. Bu sene bunu dört ya da beş kez yaşadık.”


Yorumlar

  1. Rambo mod devam etmekte.

  2. vettel baskın olsun ne güzel işte adam bi sürü rekor kırıyor ohh missss

  3. kimse baskın olmasın yahu, yoksa F1 cazibesini yitiriyor. yıllarımız Şuminin baskın sezonlarıyla geçti. sırada Vettel'in olmasın. en güzel yıllar Hakinen_şumi kapışması olan yıllar ve Lewisin ilk senesi ve Alonsonun şampiyon olduğu seneler.kimse baskın değildi, tadına doyum olmuyordu.

  4. Üzerine vazife olmayan derken? Adam McLaren gibi takımda önemli bir alanın lideri. O bu konuda fikir belirtmeyecekte kim belirtecek.

  5. the huntsman  avatarı

    Silverstone herkese uyacak galiba.Williams ve Sauber hakkında bazı yorumlar vardı.Yağmur olmazsa ben bu yarışı Hamilton'ın alacağını düşünüyorum.Yağmur yağarsa Lastik Perez birşeyler yapar heralde..

  6. red bull ingilterede baskın olamayabilir fakat vettel baskın olacaktır

  7. rocco junior avatarı

    Adam koca Mclaren takımının sportif direktörü işini şu ara güzel yapmasa bile.F1i iyi bilen bir mühendis.Nasıl oluyorda üzerine vazife olmaz?Biz yorumcular bile sporla direk alakamız yokken bir sürü söz söylüyoruz.Adam bizzat f1in içinde bir takım yetkikisi ve muhtemelen sorulan soruya fikir söylemiş.

    Konuya gelirsek bende aynı fikirdeyim kendisiyle.Pek çok fikir yürütülebilir o yüzden beklemek lazım ama hava koşulları,pist ve güncelleme hepsi eki etti diye düşünüyorum.Kısmen aynı fikirdeyim diyelim en iyisi.O yüzden Brawn amcanın dediği gibi beklemek en iyisi.Çünkü Bahreyn gibi sıcak ve benzer yapıdaki bir pistte yine çok başarılılardı ama İngiltere çok hızlı tıpkı Suzuka ve İspanya gibi.Mclaren çok güçlü olabilir.

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    mclaren ve mercedes öne çıkıcak gibi

    eskiden mclaren mercedes öne çıkardı şimdi mclaren ve mercedes 😀

  9. Red Bull'un Valensiya'daki avantajının ne kadarının pistten kaynaklandığını yalnızca onlar biliyor. Böyle bir iddiada bulunmanın anlamı yok.

    Sam Michael üstüne vazife olmayan konularda konuşmayı bıraksın, kendi işine odaklansın.

  10. Hızlı virajlar ve uzun düzlüklere sahip Silverstone McLaren MP4-27'ye uygun bir pist. McLaren önemli bir güncelleme paketi getirecek Silverstone'a ve buda McLaren'i oldukça avantajlı kılıyor. Valencia'ya uymayacağımız zaten belliydi pist Mp4-27'in karakterine uygun bir pist değildi Valencia. Silverstone'dan oldukça umutluyum. Redbull bu yıl hızlı virajlar yerine yavaş virajlarda daha iyi. Ben McLaren- Redbull mücadelesi bekliyorum. Alonso'da dahil olabilir. Tabii yağmur gelirse işler çok karışır.

  11. bencede valencia kadar fark olmayacağı aşikar.hava sıcaklığı yavaş virajlardaki çekiş üstünlüğü birde lewisin çok yavaş kalması bu farkı meydana getirdi bana göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir