Massa Ferrari'de Kalacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Son yarışlarda gösterdiği performans artışının bunda etkili olacağını düşünen Brezilyalı, “Şu ana kadar kalıp kalmayacağım konusunda bir belirti yok. Artık şansım daha fazla ama ne olacağını bilmiyorum. Formula 1’de her şey çok çabuk değişebiliyor. Önemli olan işini yapıp iyi sonuçlar alabilmek. Eğer bunu yapabilirseniz işler kolaylaşıyor” diye konuşuyor.

Massa, “Yapmam gereken tek şey, her şeyi doğru yapabilmek ve yarışları olmam gereken yerde bitirmek. Ama son yarışta beklediğim yerde bitiremedim.”

“Orada oldukça güçlüydüm. Araçtan memnunumdum ama yarışta yedinci turda otomobilin tabanında meydana gelen sorun nedeniyle pek şanslı değildim ve çok fazla yere basma kuvveti kaybı yaşadım. Sanki her turda bir saniye yavaşlıyor gibiydim. Yani insanlar inanmak istemese bile büyük bir sorundu.”   

“Bu sorun yarışımı karıştırdı ve sonra biri gelip aracımı görmeyerek bana çarptı. Ama sorunlar ondan önce başlamıştı zaten. Kendime güvendiğim bir yarıştı. Otomobilden memnundum. Artık eminim ki podyum mücadelesi verebilirim.” diyor.

 

 

 


Yorumlar

  1. Massa her şeye bir bahanen var

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    eğer 2014'te vettel gelcekse 2013'te massa kalır bence.

  3. ben de kalacağını pek düşünmüyom

  4. Ferrari%100 avatarı

    Aynı fikirdeyiz MASSA

  5. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    aynı fikirde değiliz massa

  6. ben de katılıyorum adam çok hızlı bence 1 sene daha şans vermek lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir