Symonds "Piquet Kendisine İnanmalı"

yazar:

kategori:

Nelson Piquet kötü başlayan F1 kariyerini tersine çevirebilir ve bunun için öncelijle kendisine güvenmek zorunda.

Bu Renault Mühendislik Başkanı Pat Symonds’a ait ve Symonds, Piquet’in gelişmesi için önce kendisine inanması gerektiğini düşünüyor.

Symonds "Piquet için zor bir başlangıç oldu ancak bazı iyi yarışlar da çıkardı. Geçen sene bu zamanlar herkes Heikki’nin son bir kaç yarışına çıkacağını düşünüyordu ve Kanada onun için inanılmaz bir hafta sonu oldu çünkü cumartesi günü işler onun için daha da kötüye gidebilir miydi?"

"2 büyük kaza geçirdi, birisi sıralamalardaydı ve bana göre aracı toplamamız mucizeydi. Ve daha sonra pazar günü müthiş bir yarış çıkardı ve geriye bakmadık."

"Daha önce  bir çok kez bir sporcunun kendisine olan inancın ne kadar önemli olduğundan bahsettim. Nelson’un yapması gereken bu engeli aşması ve kendisine inanması ve böylece bu(Heikki’de olanlar) tekrar olacak." dedi.


Yorumlar

  1. Heikki çok çabuk toparlanmıştı ama nelsonun uzun sürdü.

  2. çağlar gp2'de hamilton ile mücadele etmesinin en büyük nedeni babasının takımında mücadele etmesiydi reno babasını takımı değil ama.

  3. yaa yapmayın adam gp2 de hamilton la basa bas gdiyordu simdi adama demediginizi bırakmadınız renault cok iyi olsa da pique kötü sürse neyse renault da iyi değil alonso tecrübesiyle daha iyi sonuclar elde edebilir bu normal ama pique bos bi adma değildir kolaymı o koltuga oturmak gecen sene heikki de aynı sekildeydi ama yawasca alısıyor f-1 e ve daha iyiye gidiyor.

  4. sinan bozok avatarı

    Pofff .Bu adamdan bi cacık olmaz.Boşuna zaman kaybı Renault için.Sezon bitmeden Grojesan mıydı neydi gp2 de yarışan o gelse çok daha iyi olur Renault için.

  5. ecem girgin avatarı

    işi biraz zor gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir