Mosley "Kriz Söylentileri Saçmalık"

yazar:

kategori:

FIA Başkanı Max Mosley, kimi klüplerden gelen mektupa cevap olarak FIA’da kriz olmadığını söyledi.

Dün FIA’ya bağlı 24 klüp Mosley’e görevini kendi isteğiyle bırakması yönünde ortak bir mektup yollamıştı. Son olarak Rusya Federasyonu da bu ülkeler arasına katıldı.

Klüpler ayrıca Mosley’e yapılan anlaşma teklifinin kabul edilmemesinin FIA’ya zarar vereceğini belirtmişlerdi.

Ancak bugün bu 24 klübe cevap veren Mosley, yapılan anlaşma teklifini kabul etmesinin FIA için en kötü çözüm olacağını söyledi.

FIA Başkanı aynı zamanda kriz söylentilerinin "saçmalık" olduğunu söyledi ve gitmesinden çok kalması yönünde destek aldığını iddia etti.

Mosley mektupta "Bazı klüplerden yapılan öneriyi kabul etmedim çünkü bu en kötü çözüm teklifiydi. Böyle öneriyi kabul etmektense hemen bırakırım daha iyi."

"Sizin kriz söylentileriniz bir saçmalık. Ben kişisel olarak utanmama ve bu skandalın ortaya çıkmasından pişman olmama rağmen bırakmam yönünde teklifler geldi."

"Daha öncede söylediğim gibi klüp başkanlarından aldığım mektupların çoğu kalmam yönünde. Bu yüzden FIA üyelerine 3 Haziran’da soruyu sormaktan başka çarem yok. Çoğunluğu göz ardı edip, görevi bırakamazdım." dedi.

Mosley, görevi bırakmasını isteyen büyük klüplerin bu skandal çıkmadan önce de kendisinin bırakmasını istediklerini ortaya çıkardı.


Yorumlar

  1. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    yeter be mosley..git biraz kamçılan….bıktık senden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir